ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέγα πάθος για τη νίκη

Μέγα πάθος για τη νίκη
ομαδική

Έτοιμοι για την κορυφή οι "ερυθρόλευκοι". Επιβεβαιώνει ο μάνατζερ του Μπελούσι τις επαφές με Ολυμπιακό

Μία σειρά δύσκολων αγώνων ολοκληρώνεται την Κυριακή (16/12, 19:00) για τον πρωταθλητή Ελλάδας, που θα επιδιώξει την έβδομη συνεχόμενη νίκη του σε όλες τις διοργανώσεις (τρεις στο πρωτάθλημα, δύο στο Champions League και μία στο κύπελλο).
Το ηθικό είναι στα ύψη και όλοι στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο διψούν για τη νίκη, που θα φέρει την ομάδα στην κορυφή της κατάταξης. Ο παθιασμένος Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, έχοντας μάλιστα την αμέριστη συμπαράσταση του δωδέκατου παίκτη του, που λέγεται "κόσμος του Ολυμπιακού". Kαι το πάθος για την κατάκτηση των τριών βαθμών είναι πραγματικά μέγα.

Για ένα ακόμα παιχνίδι, οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν με πολλές απουσίες (Πατσατζόγλου, Ραούλ Μπράβο, Κωνσταντίνου, Ντομί, Νε), όμως στο μεγάλο λιμάνι έχουν μάθει να ζουν με αυτές και κανείς δεν τις επικαλείται. Η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Τάκης Λεμονής είναι η καλύτερη δυνατή και φυσικά μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Η ενδεκάδα

Σε ό,τι αφορά το βασικό σχήμα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με σύστημα 4-3-3. Την εστία του πρωταθλητή θα υπερασπιστεί ο Νικοπολίδης, με τους Ζεβλάκοβ-Άντζα στο κέντρο της άμυνας. Στα άκρα της οπισθοφυλακής, θα υπάρξει μία μετατόπιση παικτών, καθώς ο Πάντος θα παίξει δεξιά και ο Τοροσίδης αριστερά. Ο Λεντέσμα θα είναι ο καθαρόαιμος αμυντικός μέσος, με τον Τζόρτζεβιτς δεξιά στον Αργεντινό και τον Στολτίδη στα αριστερά του "λύκου". Ο Κοβάτσεβιτς θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, με τον Γκαλέτι δεξιά και τον Λούα Λούα αριστερά. Το 4-3-3 στην επίθεση, θα μετατρέπεται σε 4-5-1 όταν η ομάδα αμύνεται, με τους Γκαλέτι και Λούα Λούα να συγκλίνουν προς το κέντρο.

Η αποστολή

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την ΑΕΚ, με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (15/12) στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Ο Νε συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί στο γυμναστήριο, ενώ ο Ραούλ Μπράβο ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και έτρεξε στο γήπεδο. Ο Ντομί ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Κωνσταντίνου έκανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γήπεδο. Ο Πατσατζόγλου έκανε θεραπεία.

Μετά την προπόνηση, ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι οι: Νικοπολίδης, Σηφάκης, Άντζας, Σέζαρ, Ζεβλάκοβ, Πάντος, Τοροσίδης, Στολτίδης, Λεντέσμα, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι, Μενδρινός, Νούνιες, Κοβάτσεβιτς, Λούα Λούα, Μήτρογλου, Αρτσούμπι, Κατσικογιάννης.

Αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις για Μπελούσι



Το σήριαλ της μεταγραφής του Φερνάντο Μπελούσι στον Ολυμπιακό δεν φαίνεται ότι θα έχει μακρύ δρόμο για τους "ερυθρόλευκους". Ο ατζέντης του 24χρονου παίκτη, με δηλώσεις του στην εφημερίδα το γκολ επιβεβαίωσε τις συνομιλίες της Ρίβερ Πλεϊτ με τον Ολυμπιακό.

"

Η διοίκηση της Ρίβερ με φώναξε στα γραφεία του συλλόγου την Παρασκευή για να συζητήσουμε την υπόθεση με τον Μπελούσι. Με ενημέρωσαν αναλυτικά για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και μου έδειξαν μάλιστα το email που τους έστειλε η ελληνική ομάδακαι με το οποίο εκφράζει την επιθυμία της για έναρξη των διαπργαγματεύσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Φερνάντο ξέρει για το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας. Μπορεί τώρα να είναι σε διακοπές αλλά είναι ενήμερος για όσα γίνονται, αφού αφορούν το μέλλον του. Ξέρει μάλιστα ότι αγωνίζονται πολλοί Αργεντίνοι και είναι κάτι που του έκανε εντύπωση ".

Ο Ολυμπιακός δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον παίκτη αφού, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του σε Πορτογαλική εφημερίδα, πέντε ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και μέσα σε αυτές και η Πόρτο, που επίσης θα έχει συνομιλίες ο διεθνής παίκτης.

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστική για την εξέλιξη που θα έχει η μεταγραφή του παίκτη στους "ερυθρόλευκους". Ο Ιλια Ίβιτς θα έχει συνάντηση με την διοίκηση της Ρίβερ Πλεϊτ καθώς οι πρωταθλητές εμφανίζονται "ζεστή" στην απόκτηση του Αργεντίνου άσσου.

Οι 16άρηδες νίκησαν τους 20άρηδες

Οι Νέοι του Ολυμπιακού έδειξαν το δρόμο στην ανδρική ομάδα, νικώντας την ΑΕΚ με 1-0 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων.

Οι ερυθρόλευκοι, με το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στο πρωτάθλημα, επικράτησαν της πρωτοπόρου Ένωσης, που παρατάχθηκε, ως επί το πλείστον με παίκτες από την πρώτη ομάδα, όπως άλλωστε πράττει φέτος στο πρωτάθλημα Νέων από την αρχή της σεζόν.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 82ο λεπτό ο Λευτέρης Ματσούκας με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Ο 17χρονος επιθετικός σκόραρε την ημέρα της ονομαστικής του εορτής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Παναγόπουλος, Βαρουξής, Κρητικός, Λαμπρόπουλος, Παπαδόπουλος, Κοτσαρίδης (60' Παπαδήμας), Βασιλόγιαννης (80' Ποτουρίδης), Νικλητσιώτης, Ματσούκας, Φακίνος, Σοϊλέδης (75' Σταμόγιαννος).

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Πλιάτσικας, Τρίψας, Μπαρμπούδης, Καλαμιώτης, Μπαρκώσης (46' Μουστάκης), Ταχτσίδης, Ντιούφ, Τόφας, Χέτεμαϊ, Παυλής.


































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ