ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέχρι το Σάββατο η πιστοποίηση

Μέχρι το Σάββατο η πιστοποίηση

Διαβάστε για το κόλλημα με την πιστοποίηση της πρότασης του Πρίγκιπα και πως μπορεί αυτό να ξεπεραστεί.

Στην τελική ευθεία έχει μπει όπως όλα δείχνουν το θέμα με την πρόταση του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ για το 54% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και όλα θα έχουν αρχίσει να ξεκαθαρίζουν το αργότερο μέχρι το Σάββατο.

Η γραπτή πρόταση του Σαουδάραβα πρίγκιπα έχει φτάσει μεν στα χέρια των ανθρώπων της πράσινης ΠΑΕ, όμως αν δεν επικυρωθεί τότε η πλευρά Βαρδινογιάννη δεν έχει σκοπό να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ο Βλάσης Τσάκας πήγε γι αυτό το λόγο στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα και ζήτησε να γίνει επικύρωση της πρότασης με σφραγίδα, κάτι όμως που δεν έγινε δεκτό.

Το πρωτόκολλο σε αυτές τις περιπτώσεις αναφέρει πως η πιστοποίηση μπορεί να γίνει μόνο στην Σαουδική Αραβία, κάτι που σημαίνει πως ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα θα πρέπει να μεταβεί στην Τζέντα με σκοπό να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Αυτό θα συμβεί την Παρασκευή το πρωί (λόγω της απεργία στα αεροδρόμια) και το Σάββατο όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει. Αν όντως πάρει στα χέρια του την πιστοποίηση ο δρόμος θα έχει ανοίξει, σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό, τότε η υπόθεση μπλέκει...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ