ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέχρι την εθνική Σενεγάλης η φήμη του Μπέκαμ!

Μέχρι την εθνική Σενεγάλης η φήμη του Μπέκαμ!
Μπουνά-Αμερική

Ο πλέον περιζήτητος παίκτης στην ομάδα της Σενεγάλης είναι ο 25χρονος γκολκίπερ, Μπούνα Κοντούλ (μοναδικός παίκτης που αγωνίζεται στο MLS), καθώς όλοι τον "πολιορκούν" για να μάθουν πληροφορίες για τον... Ντέιβιντ Μπέκαμ

Ο γκολκίπερ των Κολοράντο Ράπιντς είναι ο μοναδικός Αφρικανός παίκτης που αγωνίζεται στο MLS, ενώ το πλέον εντυπωσιακό το τελευταίο διάστημα είναι ότι πολιορκείται από τους συμπατριώτες του για να τους δώσει πληροφορίες αναφορικά με τη ζωή του... Ντέιβιντ Μπέκαμ στις ΗΠΑ.
Παρά το γεγονός ότι ζει τα τελευταία 11 χρόνια στην Αμερική (εκεί έβγαλε το λύκειο και το πανεπιστήμιο), ο Κοντούλ κερδίζει ετησίως μόλις 20.000 ευρώ, λίγα χρήματα σε σχέση με την ποδοσφαιρική του αξία, ενώ σύμφωνα με την στατιστική δέχεται μόλις 1.06 γκολ ανά παιχνίδι.

Αυτή την περίοδο, ο 25χρονος τερματοφύλακας, αναπληρωματικός στην Εθνική Σενεγάλης, προετοιμάζεται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του ενόψει της έναρξης του Κόπα Άφρικα, και όπως αποκαλύπτει τα ερωτήματα όλων προς το πρόσωπό του έχουν επίκεντρο τον Μπέκαμ!

"Πώς είναι ο Μπέκαμ; Περνάει καλά στο Λος Άντζελες; Μα είναι αλήθεια ότι οργανώνει στο σπίτι του γιορτές, όπου καλεσμένοι είναι μόνο vip;", είναι μερικά από τα ερωτήματα, με όλους τους παίκτες της Σενεγάλης, ακόμα και πιο τους γνωστούς (όπως οι Μπούπα Ντιόπ και Πάπα Βάιγκο) επιθυμούν να ζήσουν το "αμερικανικό όνειρο".

Παρότι πάντως ο Μπουνά δεν αγωνίζεται στους Γκάλαξι, φαίνεται να γνωρίζει και την παραμικρή λεπτομέρεια αναφορικά με τα "πεπραγμένα" του Μπέκαμ.

"Μου έρχεται να χαμογελάσω, γιατί θέλουν να παίξουν στο Λος Άντζελες και αγαπούν το αμερικανικό στυλ", δηλώνει ο Μπουνά, ο οποίος μετά το τέλος του Κόπα Άφρικα (θεωρείται ο μπακ-απ του γκολκίπερ της Λιλ, Τόνι Σίλβα, στην Εθνική Σενεγάλης), θα επιστρέψει στην Αμερική για να ξεκινήσει την προετοιμασία με τους Κολοράντο ενόψει της νέας σεζόν.











ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ