ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Με τους "νέους" στη Μυτιλήνη ο Πανθρακικός

Με τους "νέους" στη Μυτιλήνη ο Πανθρακικός

Οι Πεταυράκης και Τσιάρας συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Πανθρακικού για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Καλλονή στη Μυτιλήνη.

Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν δίνει το Σάββατο (23/1) στη Μυτιλήνη ο Πανθρακικός καθώς η ομάδα της Κομοτηνής θα αντιμετωπίσει την Καλλονή. Οι δυο ομάδες φιγουράρουν στις δυο τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και φυσικά αν οι παίκτες του Ελευθερόπουλου θέλουν να ελπίζουν σε παραμονή θα πρέπει να πάρουν κάτι θετικό από την αναμέτρηση.

Το ευχάριστο για τον νεαρό τεχνικό είναι πως θα έχει στην διάθεση του τα δυο μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας τους Πεταυράκη και Τσιάρα οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην 18άδα για το ματς με την Καλλονή.

Αντίθετα ο Ελευθερόπουλος δεν έχει στην διάθεση του τους Τζάνη, Χασομέρη, Χαβίτο και Ψάλτη που είναι τραυματίες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ Καλλονής (23/01-15:00), που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2015-16, και ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ανακοίνωσε τη 18μελή αποστολή που θα ταξιδέψει για τη Μυτιλήνη, έπειτα από τη σημερινή προπόνηση, δίχως να έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Τζάνης, Χασομέρη, Χαβίτο και Ψάλτη, αλλά συμπεριλαμβάνοντας σε αυτήν τους νεοαποκτηθέντες Πεταυράκη και Τσιάρα.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού:Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Χρήστου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Πεταυράκης, Λαδάκης, Μεχία, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Τσιάρας, Ροτζέριο, Ίγκορ, Ντιγκινί, Βάλτερ, Μουδούρογλου".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ