CHAMPIONS LEAGUE

Με το "δεξί" Μίλαν και Σαχτιάρ

Με το "δεξί" Μίλαν και Σαχτιάρ
Μίλαν πανηγυρικό, Κακά, Ιντζάγκι, Πίρλο

Με το "δεξί" ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στον 4ο όμιλο, Μίλαν (2-1 την Μπενφίκα) και Σαχτιάρ (2-0 την Σέλτικ)

Μίλαν-Μπενφίκα 2-1



Η συνταγή... για τους Μιλανέζους φαίνεται αδιάλακτη στον χρόνο. Μετά τον τελικό της Αθήνας και την κατάκτηση του περσινού τροπαίου (επί της Λίβερπουλ) ο Πίρλο, άνοιξε το σκορ για τους "ροσονέρι" στο σχεδόν κατάμεστο "Σαν Σίρο", με απευθείας χτύπημα φάουλ (που έκανε ο Κατσουράνης) μόλις στο 9' λεπτό.

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ ήταν ο δημιουργός του δεύτερου στο 24', όταν μετά την σέντρα του διεθνή Ιταλού μέσου, ο Ιντζάγκι μέσα από την μεγάλη περιοχή με το δεξί δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κιμ, πετυχαίνοντας μετά τα γκολ στον τελικό της Αθήνας, το 39ο τέρμα του στη διοργάνωση.

Για τους "Αετούς της Λισσαβώνας" από τους κορυφαίους παίκτες ήταν ο Ρουί Κόστα. Ο πρώην παίκτης της Μίλαν, που γνώρισε την αποθέωση (και εκείνος τους χαιρέτησε) από τους οπαδούς των γηπεδούχων, έχασε τρεις ευκαιρίες (17', 22', 58') να σκοράρει απειλώντας ουσιαστικά μόνος του την εστία του Ντίντα.

Οι παίκτες του Αντσελότι χωρίς άγχος και με χαμηλή ταχύτητα διατήρησαν το υπέρ τους σκορ μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, εκεί όπου οι παίκτες του Καμάτσο, απλά μείωσαν σε 2-1 με τον Νούνο Γκόμες (μετά από σέντρα του Κατσουράνη) με τους "ροσονέρι" έτσι να πανηγύρισαν τους πρώτους τρεις βαθμούς τους στον 4ο όμιλο.

Σαχτιάρ-Σέλτικ 2-0



Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου είχε τονίσει ότι το παιχνίδι με τους Σκωτσέζους θα είναι ορόσημο για την πρόκριση των Ουκρανών στην επόμενη φάση. Οι παίκτες του τον "άκουσαν" και "καθάρισαν" γρήγορα την πρώτη αναμέτρηση με αντίπαλο την Σέλτικ, με 2-0.

Το πρώτο γκολ των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ πέτυχε για την φετινή χρονιά ο Μπραντάο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Σαχτιάρ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα μόλις 5' λεπτά μετά την έναρξη των αναμετρήσεων. Μετά την πάσα του συμπατριώτη του Φερναντίνιο, δεν αστόχησε και άνοιξε το σκορ. Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογική ώθηση στους γηπεδούχους που τρία λεπτά αργότερα, με τον έτερο επιθετικό Λουκαρέλι, σημείωσαν και δεύτερο γκολ "κλειδώνοντας" ουσιαστικά το ματς, από νωρίς.

Οι γηπεδούχοι έχοντας την εδαφική υπεροχή και στο δεύτερο ημίχρονο, απλά διατήρησαν το υπέρ τους σκορ, ενώ οι παίκτες του Στράχαν δεν μπορούσαν να φανούν απειλητικοί. Ο πρώην "δικός" μας Νέρι Καστίγιο πέρασε αλλαγή στην επανάληψη (65') στην θέση του κουρασμένου Ζάντσον.












TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ