PREMIER LEAGUE

Με την υπογραφή Πιζάρο

Με την υπογραφή Πιζάρο
Πιζάρο

Η Τσέλσι πέρασε από την έδρα της Μπέρμινγχαμ (0-1). Χέρι-χέρι συνεχίζουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των "16" του Champions League δεν ήταν ανώτερη, όμως η κλάση των παικτών της έκανε τη διαφορά. Οι γηπεδούχοι του Άλεξ ΜακΛίς στάθηκαν εξαιρετικά, έχασαν ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 79ο λεπτό, όταν ο Ζουλιάνο Μπελέτι εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Κλαούντιο Πιζάρο με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής κεραυνοβόλησε την εστία της Μπέρμινγχαμ και "έγραψε" το 1-0.

Η σύνθεση της Τσέλσι: Τσεχ, Μπελέτι, Άλεξ, Καρβάλιο, Άσλεϊ Κόουλ, Ράιτ-Φίλιπς (29' λ.τρ. Πιζάρο), Μακελελέ, Μπάλακ, Τζο Κόουλ (85' Σίντγουελ), Ανελκά, Μαλουντά (90'+ Μπριντζ).

Να σημειωθεί πως ο εξαιρετικά φορμαρισμένος Σον Ράιτ-Φίλιπς αποχώρησε τραυματίας από το "Σεντ Άντριους" στο 29ο λεπτό. Τη θέση του Άγγλου άσου πήρε ο Περουβιανός επιθετικός, Κλαούντιο Πιζάρο, ο οποίος ήταν καθοριστικός για την ομάδα του, που παρέμεινε στην 3η θέση με 50 βαθμούς έναντι 54 των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ.

Xέρι-χέρι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ
Το σκηνικό στην κορυφή της Premier League δεν άλλαξε, καθώς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ συνέχισαν με νίκη την πορεία τους στο αγγλικό πρωτάθλημα (οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση της κατάταξης έχοντας από 54 πόντους σε 23 παιχνίδια).

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας ήταν αυτή που δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα, καθώς μέχρι το 77' ήταν ισόπαλη με την Ρέντινγκ εκτός έδρας. Στο συγκεκριμένο λεπτό, ο Γουέιν Ρούνεϊ "ξεκλείδωσε" την αντίπαλη άμυνα και άνοιξε το σκορ για τους "κόκκινους διαβόλους", που διαμόρφωσαν το τελικό 2-0 με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στις καθυστερήσεις. Ο Πορτογάλος άσος συνεχίζει να σκοράρει...

Στο "Κρέιβεν Κότατζ", η Άρσεναλ έφτασε σε επιβλητική επικράτηση στο τοπικό ντέρμπι, νικώντας την απογοητευτική Φούλαμ με 3-0. Ο Εμμάνουελ Αντεμπαγιόρ με δύο τέρματα στο 19' και στο 38' έκανε το 2-0, ενώ ο Τόμας Ροσίτσκι στο 81' διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με τους "κανονιέρηδες" να κατακτούν τρεις εύκολους βαθμούς.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του Σαββάτου (19/1) για την 23η αγωνιστική, η Τότεναμ εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, επικρατώντας της Σάντερλαντ με 2-0, ενώ το ντεμπούτο του Κέβιν Κίγκαν στην τεχνική ηγεσία της Νιουκάσλ δεν συνοδεύτηκε με νίκη, καθώς οι "καρακάξες" ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) με την Μπόλτον του Στέλιου Γιαννακόπουλου, ο οποίος ήταν στον πάγκο, αλλά δεν αγωνίστηκε ως αλλαγή.

Στο "Φράτον Παρκ", η Πόρτσμουθ με κορυφαίο τον Μπενγιανί Μβαρουβάρι (σημείωσε τρία γκολ) νίκησε την Ντέρμπι Κάουντι με 3-1. Τα "κριάρια", αν και προηγήθηκαν στο σκορ, γνώρισαν την 18η ήττα τους σε 23 αγώνες! Τέλος, στο "Ίγουντ Παρκ", Μπλάκμπερν και Μίντλεσμπρο ήρθαν ισόπαλες 1-1.

Στιγμιότυπα από τον αγώνα Μπέρμινγχαμ-Τσέλσι



Tα δύο γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ



Τα τρία γκολ της Άρσεναλ



Τα δύο γκολ της Τότεναμ



Πόρτσμουθ-Ντέρμπι Κάουντι 3-1



Μπλάκμπερν-Μίντλεσμπρο 1-1



ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σάββατο (19/1):



Τότεναμ-Σάντερλαντ 2-0 (2' Λένον, 90'+Κιν)
Ρέντινγκ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2 (77' Ρούνεϊ, 90'+ Κριστιάνο Ρονάλντο)
Πόρτσμουθ-Ντέρμπι Κάουντι 3-1 (38', 42', 55' Μβαρουβάρι-4' Νιατάνγκα)
Φούλαμ-Άρσεναλ 0-3 (19', 38' Αντεμπαγιόρ, 81' Ροσίτσκι)
Μπλάκμπερν-Μίντλεσμπρο 1-1 (75' Ντέρμπισιρ-13' Γουΐτερ)
Μπέρμινγχαμ-Τσέλσι 0-1 (79' Πιζάρο)
Νιουκάσλ-Μπόλτον 0-0

Κυριακή (20/1):

Γουΐγκαν-Έβερτον
Mάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Χαμ

Δευτέρα (21/1):
Λίβερπουλ-Άστον Βίλα





















































TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ