ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Με Ταραχούλσκι κόντρα στον Ιωνικό

Με Ταραχούλσκι κόντρα στον Ιωνικό
INTIME SPORTS

Ο Μπαρτός Ταραχούλσκι φάνηκε συνεπής επιστρέφοντας στην Ρόδο μετά την άδεια του Πάσχα και θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα του Διαγόρα με τον Ιωνικό

Μέλι στάζουν στην Ρόδο με την συμπεριφορά του Μπαρτός Ταραχούλσκι. Ο έμπειρος παίκτης του Διαγόρα φάνηκε συνεπής και επέστρεψε στο "σμαραγδένιο" νησί κανονικά μετά την άδεια του Πάσχα και θα είναι στην αποστολή της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό.

Στο ματς αυτό ο Διαγόρας θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και να αποδείξει πως άλλοι λόγοι (σ.σ. κυρίως οικονομικοί) και όχι αγωνιστικοί θα στερήσουν από την ομάδα την συμμετοχή στα πλέι οφ.

Η προετοιμασία της ομάδας του Πέτρου Ρουτζιέρη θα ολοκλήρωθεί το Σάββατο, με τον τεχνικό του Διαγόρα να μην υπολογίζει στους Καρπαθάκη, Πουλόπουλο και Σαλαμαστράκη.

Όσον αφορά τους Ζλάτκοβιτς και Ρέγιες ο επίσημος Διαγόρας περιμένει πια και την κίνηση της προσφυγής από μέρους τους. Αντίθετα ο Γεωργίου θα ενσωματωθεί με την αποστολή το απόγευμα του Σαββάτου.

Στην αποστολή θα συμπεριληφθούν οι: Ταραχούλσκι, Σκόνδρας, Γεωργίου, Μαριεττάκης, Πεταυράκης, Πλάτανος, Προβατίδης, Ταμπάσης, Φραγκος, Χατζόπουλος, Χειμωνεττος, Χριστοφιλέας και Αγκιρίμπα.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ