ΗΡΑΚΛΗΣ

Με Τάι στην Ξάνθη ο Ηρακλής

Με Τάι στην Ξάνθη ο Ηρακλής
INTIME SPORTS

Με 20μελή αποστολή και παρόντα για πρώτη φορά τον Τάι αλλά και υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο τους Καραϊσκό και Γκιζέλη η ομάδα του Ηρακλή ταξίδεψε για την Ξάνθη.

Η ομάδα του Ηρακλή ταξίδεψε για την Ξάνθη με 20μελή αποστολή και παρόντα για πρώτη φορά τον Τάι αλλά και υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο τους Καραϊσκό και Γκιζέλη.

Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της 1-0 από το πρώτο παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο Στάδιο πριν από έναν μήνα.

Το υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο αποτελούμενο από τους Γιώργο Καραίσκο και Φώτη Γκιζέλη, αφού ο Παγώνης Βακαλόπουλος αποτέλεσε παρελθόν μετά από το τέλος της χθεσινής προπόνησης έκανε την σημερινή.

Από την αποστολή ωστόσο εκτός έμεινε ο Ντάριο Ζάχορα ενώ σε αυτήν συμπεριλήφθηκε εκ νέου και έπειτα από δύο παιχνίδια ο Λευτέρης Ματσούκας, ο Μπάμπης Σαράφογλου επίσης για πρώτη φορά, όχι όμως και ο Χουάντερσον που είναι τραυματίας. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας ταλαιπωρείται από μία κάκωση στον δικέφαλό του.

Αναλυτικά η αποστολή του Ηρακλή αποτελείται από τους: Κηπουρό, Κολίτσι, Μπουκουβάλα, Σαββίδη, Κυριάκο, Χιονίδη, Πουρτουλίδη, Σιατραβάνη, Κοντέων, Λίμα, Μπριλάκη, Ματσούκα, Κοντοδήμο, Σαράφογλου, Χιντζίδη, Μπάμπα, Τάι, Ιντζόγλου, Τσιλιανίδη και Ονουάτσι.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ