THE SPORTS ECONOMIST

Με μεταγραφή ρεκόρ ο Περέα στην Στουτγκάρδη για τέσσερα χρόνια, αυτό είναι το ποσό που θα πάρει ο Παναθηναϊκός

Ο Χουάν Χοσέ Περέα
Ο Χουάν Χοσέ Περέα INTIME

Με ποσό ρεκόρ 2,4 εκατ. ευρώ συν μισό εκατομμύριο σε μπόνους ο Χουάν Περέα πωλήθηκε στην Στουτγκάρδη. Τετραετές υπογράφει ο Κολομβιανός, ο οποίος ταξιδεύει αύριο στη Γερμανία, 480.000 από το deal καρπώνεται βάσει ποσοστού μεταπώλησης ο Παναθηναϊκός.

Στην Στουτγάρδη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χουάν Περέα με τον Σουηβούς να καταβάλλουν 2,4 εκατ. ευρώ στον ΠΑΣ – συν άλλες 500.000 ευρώ ως μπόνους - για την αγορά του Κολομβιανού επιθετικού, ο οποίος έτσι γίνεται η ακριβότερη πώληση στην ιστορία των Ηπειρωτών.

Και κάπως έτσι κατέληξε και το σίριαλ των τελευταίων ημέρων, με δύο γερμανικές ομάδες και μια ελληνική να "πολιορκούν" τον Περέα, ωστόσο η Στουτγάρδη έφτασε την προσφορά της σε επίπεδα που διέλυσε τον ανταγωνισμό κάνοντας δικό της τον 22χρονο άσο, ο οποίος ταξιδεύει αύριο για την Στουτγκάρδη, όπου και θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 1,8 εκατ. ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει 20% από το "καθαρό" αντίτιμο του deal – ήτοι 480.000 ευρώ -, βάσει του ποσοστού μεταπώλησης που είχαν οι "πράσινοι". Η συμφωνία των Κυπελλούχων Ελλάδας με τον ΠΑΣ προέβλεπε και δικαίωμα ματσαρίσματος όποιας προσφοράς έκαναν δεκτή οι Ηπειρώτες, αναμενόμενα όμως οι "πράσινοι" δεν μπήκαν σε αυτή τη διαδικασία και θα καρπωθούν το προβλεπόμενο μισό εκατομμύριο ευρώ.

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ