STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Με πλούσια δώρα επιστρέφει το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League!

Με πλούσια δώρα επιστρέφει το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν το επίσημο παιχνίδι fantasy της Super League επιστρέφει με πλούσια δώρα.

Το επίσημο παιχνίδι fantasy της Super League επέστρεψε για 4η διαδοχική σεζόν και προσφέρει στους φιλάθλους πλούσια δώρα!

Τα δώρα

Γενική κατάταξη:

Πρωταθλητής: Φορητός Υπολογιστής

2η θέση: Κονσόλα παιχνιδιών

3ηθέση: Tablet

4ηθέση: Smartphone

5ηΘέση: Ηλεκτρικό Scooter

Πρωταθλητής Α’ Γύρου (2η-13η αγων.): Smartwatch

Πρωταθλητής Κανονικής διάρκειας (2η-26η αγων.): TV LED

Τουρνουά Playoffs-Playouts: Φορητός Υπολογιστής

Most weekly points: Smartwatch

Εβδομαδιαίοι νικητές: Το δώρο για το νικητή της κάθε εβδομάδας θα ανακοινώνεται πριν την κάθε αγωνιστική (ενδεικτικά: Τηλεόραση, Τablet, Smartphone, Home Cinema, Smartwatch, Bluetooth Ηχείο). Ο 2ος της κατάταξης θα κερδίζει το βραβευμένο, επετειακό, συλλεκτικό, αριθμημένο Λεύκωμα "60 Χρόνια Α' Εθνική". Τέλος οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε εβδομάδας θα κερδίζουν ένα σετ με προϊόντα #slgrfantasy.

Θες να γίνεις και εσύ προπονητής της δικής σου ομάδας;

Κατέβασε το application του επίσημου παιχνιδιού Fantasy της Super League φτιάξε την ομάδα σου, γίνε ο κορυφαίος προπονητής και κέρδισε πλούσια δώρα κάθε αγωνιστική!

Εγγραφές

Οι προπονητές οι οποίοι κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο έπαιξαν στο επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League μπορούν να συνδεθούν με τους ίδιους κωδικούς.

Οι προπονητές που θέλουν να ξεκινήσουν την...καριέρα τους τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα πρέπει να κάνουν εγγραφή μέσω facebook, google, είτε με το προσωπικό τους e-mail.

Πρωταθλήματα Φίλων

Δημιούργησε τη δική σου ιδιωτική λίγκα, προσκάλεσε τους φίλους σου για μια σεζόν γεμάτη συγκινήσεις και δείξε τους ότι εσύ είσαι ο καλύτερος προπονητής!

Νέο Special Τουρνουά!-Most weekly points

Ένα ακόμη τουρνουά προστέθηκε τη φετινή σεζόν στο #slgrfantasy! H ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς σε έναν γύρο κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού (Γύροι 2 - 36) θα κερδίσει ένα Smartwatch!

"Ζέσταμα"

Όπως και την περασμένη σεζόν, η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2022-23 θα πάρει τη μορφή...προετοιμασίας για την ομάδα σας και από τη 2η αγωνιστική το παιχνίδι ξεκινάει!

Πολλοί τρόποι για να επηρεάσεις την ομάδα σου

Προπόνηση - Προπόνησε τους παίκτες σου και πάρε έξτρα πόντους για τα πραγματικά τους επιτεύγματα. Οι προπονημένοι παίκτες μπορεί να κάνουν τη διαφορά μεταξύ αποτυχίας και επιτυχίας.
Ζωντανή Αλλαγή - Το μεταγραφικό παράθυρο έχει κλείσει και ένας από τους παίκτες σου είναι εκτός ενδεκάδας; Βάλε στη θέση του άλλον παίκτη!

Αναβολές αγώνων

Σε περίπτωση αναβολής αγώνα, η αγωνιστική ολοκληρώνεται σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα και ο νικητής της αγωνιστικής ανακηρύσσεται όταν το αναβληθέν παιχνίδι διεξαχθεί. Σημειώστε ότι θα σας απονεμηθούν οι πόντοι και για την κατάταξη της αγωνιστικής, αλλά και για τη συνολική κατάταξη της σεζόν.

Μπάτζετ

Το μπάτζετ της ομάδας σας για τη νέα σεζόν είναι 12,5 εκατομμύρια.

Τιμές ποδοσφαιριστών

Οι τιμές των ποδοσφαιριστών αφορούν το παιχνίδι και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματική τους αξία.

Καλή fantasyακή σεζόν! Ας κερδίσει ο καλύτερος!

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ