ΠΑΟΚ

Με Παπάζογλου στο ντέρμπι με τον Ηρακλή

Με Παπάζογλου στο ντέρμπι με τον Ηρακλή
παπαζογλου

Δοκιμάζει συστήματα ο Σάντος ενόψει Ηρακλή με τον Παπαζόγλου να έχει σίγουρη θέση στην κορυφή της επίθεσης

Αυτή περιείχε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα με απόντες για ακόμη μία μέρα τους έξι τραυματίες.
Οι Φιλομένο και Αμπουμπακάρι ακολούθησαν θεραπεία ενώ οι Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ και Βιτόλο ατομικό πρόγραμμα. Σε μία προπόνηση όπου έλαβαν μέρος από την ομάδα των Νέων οι Αποστολόπουλος, Ευθυμιάδης, Μωυσιάδης και Σκέμπης.

Σχετικά με το οικογενειακό διπλό ο Φερνάντο Σάντος ουσιαστικά άνοιξε τα χαρτιά του για το πώς προτίθεται να παρατάξει το σύνολό του στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ηρακλή στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ στο πρώτο μισό δοκίμασε σχήμα 4-3-3 και στο δεύτερο 4-4-2 με κοινό παρονομαστή στην επίθεση τον Θανάση Παπάζογλου.

Στο 4-3-3 οι τέσσερις της άμυνας και του κέντρου ήταν οι ίδιοι με το τελευταίο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Στο κέντρο της άμυνας οι Τσιρίλο και Μαλεζάς με τον Σαβίνι στα αριστερά και τον Αραμπατζή στα δεξιά. Κι όσο για αυτούς του κέντρου ήταν οι Γκαρσία, Σορλέν και Φωτάκης.

Από εκεί και πέρα στην επίθεση στα αριστερά ήταν ο Βιεϊρίνια, στα δεξιά ο Κονσεϊσάο και στην κορυφή ο Παπάζογλου. Κι όσο για το 4-4-2 η διαφορά στην επίθεση είχε να κάνει με την συνύπαρξη των Παπάζογλου και Βιεϊρίνια.

Βάση δε των σχημάτων που παρουσίασε ο Σάντος και στις δύο περιπτώσεις άφησε εκτός βασικών τον Κοντρέρας τον οποίο είχε χρησιμοποιήσει στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού του Περιστερίου με τον Ατρόμητο. Κι όσο για την αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στην Σουρωτή στις 10:00.










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ