ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με οδηγό τους "Ζωσιμάδες" και την… Τούμπα!

Με οδηγό τους "Ζωσιμάδες" και την… Τούμπα!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός καλείται απόψε (19.30) να πάρει την 20ή του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα επί του ΠΑΟΚ. Οι συστάσεις του Σίλβα και των συνεργατών του στους ποδοσφαιριστές.

Το πρώτο ντέρμπι του Ολυμπιακού για το 2016 έφτασε. Σε λίγες ώρες οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και ο Μάρκο Σίλβα έχει φροντίσει όλες τις προηγούμενες μέρες να εστιάσει την προσοχή των παικτών του αποκλειστικά και μόνο στους Θεσσαλονικείς.

Το έχει καταφέρει ο Πορτογάλος να μην ασχολείται κανένας εντός των τειχών του Ρέντη με την Άντερλεχτ. Από την παραπάνω βδομάδα θα ασχοληθούν με τους Βέλγους.

Τώρα προέχει ο ΠΑΟΚ. Από την σαββατιάτικη προπόνηση (6/2) ο Μάρκο Σίλβα φρόντισε να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν ότι θα πρέπει να «παίξετε την μπάλα σας και τίποτε άλλο». Μπορεί το ματς του α’ γύρου στην Τούμπα να μην είχε τσαμπουκάδες και… ξύλο, αλλά σε ένα ντέρμπι δεν θέλει και πολύ για να ανάψουν τα αίματα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός και οι συνεργάτες του έχουν προειδοποιήσει τους ποδοσφαιριστές να μην «τσιμπήσουν» σε καμία πρόκληση, αν και εφόσον προκύψει κατά τη διάρκεια του 90λέπτου από τους φιλοξενούμενους. Επίσης να μην χάσουν το μυαλό τους και να μην εκνευριστούν αν πέσει και καμιά κλοτσιά παραπάνω.

Όλα μπορούν να συμβούν σε ένα ντέρμπι. Μάλιστα, όλες αυτές οι προειδοποιήσεις έρχονται λίγες μέρες μετά τα σκληρά μαρκαρίσματα που είχαν δεχτεί οι «ερυθρόλευκοι» στην Τρίπολη και σε ορισμένα εξ αυτών είχαν «απαντήσει» κιόλας, με συνέπεια να χάσουν την ηρεμία τους.

Ο Σίλβα θεωρεί ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση το ματς της Τούμπας με το σημερινό (7/2). Παρόλα αυτά, αυτό που ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του είναι να μπουν φουριόζοι όπως και στο παιχνίδι του α’ γύρου. Κι επίσης, φέρνει ως παράδειγμα και τους αγώνες με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη και με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Το γεγονός ότι σκοπεύει να κατεβάσει την ενδεκάδα που είχε παρατάξει πριν από μία εβδομάδα στην ηπειρωτική πόλη λέει πολλά. Χθες (6/2) στην προπόνηση δοκίμασε τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ, Φορτούνη, Πάρντο, Ντουρμάζ και Ιντέγε. Αυτοί είχαν παίξει στα Ιωάννινα, αυτοί αναμένεται να ξεκινήσουν και κόντρα στον ΠΑΟΚ.

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ