ΑΡΗΣ

Με νέα πρόσωπα στο Μπραχάμι

Με νέα πρόσωπα στο Μπραχάμι
Μπαγεβιτς

Με πολλές αλλαγές αναμένεται να παρατάξει τον Άρη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, στον αυριάνο αγώνα με τον Άγιο Δημήτριο

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με τους "εκλεκτούς" του να είναι οι: Κέλεμεν, Στρατηλάτης, Αβ. Παπαδόπουλος, Νέτο, Θ. Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Κουλουχέρης, Μάρκο Αουρέλιο, Κόκε, Γόγολος, Σιστόν, Κάλβο, Χαβίτο, Νεμπεγλέρας, Πρίττας, Παπάζογλου, Φελίπε, Γκουγκουλιάς και Κυριάκος.
Όπως γίνεται φανερό απόντες είναι οι διεθνείς Χαλκιάς, Βανγκέλι και Γκαρσία αλλά και ο συνήθης απόντας Γκαρθία αλλά και ο τιμωρημένος Ίβιτς εξαιτίας της κόκκινης κάρτας που είχε αντικρίσει στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο για το πρωτάθλημα της Super League.

Δεδομένου των απουσιών αλλά και για να δώσει ανάσες στους παίκτες του ο "Ντούσκο" αναμένεται να παρατάξει με αλλαγές το σύνολό του ως προς το βασικό του σχήμα. Ο Κέλεμεν θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια αντί του Χαλκιά και ο Σιστόν αντί του τιμωρημένου Ίβιτς.

Ο Πρίττας είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει για πρώτα φορά ως βασικός αντί του Γκαρσία με τον Κάλβο να έχει το προβάδισμα για να ξεκινήσει ως δεξί χαφ αλλιώς στη θέση του θα βρεθεί ο Κυριάκος.

Ο Κουλουχέρης αντί του Ρονάλντο ως στόπερ και Κόκε κανονικά στην κορυφή της επίθεσης ψάχνοντας το πρώτου του φετινό γκολ.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ