ΑΡΗΣ

Ολίβα: "Θα είμαι φίλαθλος του Άρη"

Ολίβα: "Θα είμαι φίλαθλος του Άρη"
Ολίβα

Εξηγήσεις για τα όσα έλεγε πριν τις αναμετρήσεις του Άρη με την Σαραγόσα έδωσε ο Χουάν Κάρλος Ολίβα

" Δεν είχα κανέναν σκοπό να υποτιμήσω τον Άρη όταν μιλούσα για Segunda Division. Αν ο Άρης έπαιζε Ισπανία θα είχε την δυναμική μίας ομάδας Β' εθνικής. Για μένα όμως η Segunda Division είναι από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο! Δεν σημαίνει ότι επειδή ο Άρης απέκλεισε την Σαραγόσα είναι και καλύτερος από την Σαραγόσα. Όταν μιλάω για ομάδα Β' εθνικής αναφέρομαι στον προϋπολογισμό αφού οι ομάδες της Primera έχουν μεγάλο προϋπολογισμό, πολύ μεγαλύτερο από αυτόν του Άρη. Ο Άρης απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί επάξια απέναντι σε μία ομάδα με τόσο μεγάλο μπάτζετ. Μακάρι να προχωρήσει και στην συνέχεια του θεσμού".

Όσο για το αν είχε μιλήσει με τον τεχνικός της Σαραγόσα, Βίκτορ Φερνάντεζ, πριν από το πρώτο παιχνίδι στο "Κλεάνθης Βικελίδης" είπε: " Πολλοί δημοσιογράφοι με είχαν ρωτήσει γι' αυτό. Δεν μίλησα ποτέ με τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον οποίο δεν συμπαθώ και ιδιαίτερα και δεν θέλω καν να τον γνωρίζω. Δεν ήθελα να βοηθήσω κανέναν και χάρηκα πολύ για τον Άρη. Έχω ακόμη φίλους στην ομάδα και έχω πολύ αγάπη για κάποιους ποδοσφαιριστές".

Ο Ολίβα ήταν ενημερωμένος και για την κλήρωση των ομίλων του Κυπέλλου UEFA είπε: " Γνωρίζω τους αντιπάλους του Άρη. Είμαι σίγουρος ότι θα περάσει. Δεν θα είναι έκπληξη αν περάσει, όσο έκπληξη ήταν που πέρασε την Σαραγόσα. Είναι ανοιχτός ο όμιλος αλλά πιστεύω ότι θα περάσει".

Όσο για την γνώμη του σχετικά με την αποχώρηση του και αν έχει διαφοροποιήσει την άποψη του σε σχέση με όσα έλεγε δήλωσε: " Δεν έχω αλλάξει γνώμη και δεν ξεχνάω τον τρόπο με τον οποίο έφυγα. Δεν μου άξιζε. Πιστεύω ότι ο πραγματικός λόγος ήταν ότι έφυγε ο Μανέλ Φερέρ. Είμαι πολύ υπερήφανος για την δουλειά που έκανα στον Άρη και υπάρχουν σίγουρα παίκτες οι οποίοι θα αναγνωρίζουν την δουλειά αυτή".

Για το δικό του μέλλον δήλωσε: " Είναι μία ομάδα της Segunda που μου έκανε πρόταση όμως θέλω να ξεκουραστώ για δύο ακόμη μήνες. Είναι το πάθος μου η προπονητική και θα επιστρέψω σύντομα στους πάγκους".

Το καλύτερο όμως ο Χουάν Κάρλος Ολίβα το άφησε για το τέλος, με τον Ισπανό προπονητή να τονίζει: " Βλέπω κάθε παιχνίδι του Άρη με πολύ αγάπη. Ξέρω ότι είναι χρονιά ιστορική για την ομάδα αυτή και θα συνεχίσω να είμαι φίλαθλος αυτής της ομάδας με όλη μου την καρδιά".









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ