ΞΑΝΘΗ

Με Κοβάτσεβιτς και Καντά η Ξάνθη, εκτός ο Αλμέιντα

Με Κοβάτσεβιτς και Καντά η Ξάνθη, εκτός ο Αλμέιντα
Σιλά Ξάνθη EUROKINISSI

Ο Μίλαν Ράσταβατς συμπεριέλαβε 20 παίκτες στην αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (26/8, 19.15). Μέσα τα νέα αποκτήματα Σαρπόνγκ, Κοβάτσεβιτς και Καντά, όχι και ο ανέτοιμος Ντίνις Αλμέιντα.

Έτοιμη για την πρεμιέρα της στη Super League είναι η Ξάνθη, η οποία την Κυριακή (26/8, 19.15) αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής. Λισγάρας και Σαρπόνγκ που δεν είναι ακόμη 100% έτοιμοι μετά τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζαν, μπήκαν στην αποστολή και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Από τα υπόλοιπα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι μέσοι Αλεκσάνταρ Κοβάτσεβιτς και Σοφιάν καντά μπήκαν στην 20άδα, όχι όμως και ο Πορτογάλος στόπερ, Ντίνις Αλμέιντα, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος. Ο Μίλαν Ράσταβατς για λόγους τακτικής άφησε εκτός και τους εξής παίκτες: Παναγιώτης Σταθάκης, Οκάν Χατζητερζόγλου, Γιάννης Φάκης, Οκάν Σουλεϊμάν, Γιώργος Τζελέπης, Μπρίτο, Ραφαήλ Μελισσόπουλος.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Σιλά (φωτ.), Λισγάρας, Φλίσκας, Μελιόπουλος, Θυμιάνης, Φασίδης, Ντε Λούκας, Καμαρά, Κοβάσεβιτς, Καντά, Κίκε, Γέντρισεκ, Κάστρο, Σαρπόνγκ, Ορφανίδης, Τζουρίτσκοβιτς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ