ΠΑΟΚ

Με Γκαρσία για την επιστροφή στις νίκες

Με Γκαρσία για την επιστροφή στις νίκες
παοκ

Ο Πάμπλο Γκαρσία επέστρεψε στην αποστολή του ΠΑΟΚ, μετά από τον τραυματισμό του και ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες, στον αγώνα με τον Πανιώνιο

Με μία τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε το απόγευμα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο (08/11, 19:00) με στόχο την επιστροφή στις νίκες.
Ο Παντελής Κωνσταντινίδης δεν πήρε μέρος καθώς υποφέρει από τενοντίτιδα στον δικέφαλο, ενώ ο Βιεϊρίνια υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι η αποθεραπεία του μέχρι στιγμής κρίνεται απολύτως επιτυχημένη. Ο νεαρός Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα ξεκινήσει από την Δευτέρα πρόγραμμα κινησιοθεραπείας και ενδυνάμωσης και υπολογίζεται να ξεκινήσει τρέξιμο σε περίπου 20 μέρες.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος, ανακοίνωσε την αποστολή του για τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο, που αποτελείται από τους: Χαλκιά, Γλύκο, Αραμπατζή, Αναστασάκο, Γεωργίου, Δάρλα, Λάκη, Μαλεζά, Μπαλάφα, Μπακαγιόκο, Μπιζέρα, Κονσεϊσάο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Ίβιτς, Μάρκος Αντόνιο, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ και Βερόν.

Όσο για το πώς προσανατολίζεται ο Σάντος να παρατάξει την ομάδα του αύριο το απόγευμα; Ουσιαστικά με 4-4-2 και τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια με επιθετικό δίδυμο τους Μουσλίμοβιτς και Μπακαγιόκο ώστε ο διεθνής Βόσνιος να μπορεί να κινείται πιο άνετα στην περιοχή του Πανιωνίου.

Ο Γκαρσία παρά την επιστροφή του και πάλι στην αποστολή του ΠΑΟΚ, μετά από τον τραυματισμό στα πλευρά έχοντας υποστεί κάκωση στα πλευρά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό από κτύπημα του Σιμάο στο γήπεδο της Τούμπας, όλα δείχνουν πως δεν θα βρίσκεται στο βασικό σχήμα. Αυτό γιατί ο Σάντος φαίνεται να προτιμά την 11άδα που είχε εξαιρετική απόδοση στα τελευταία 25΄ την περασμένη Κυριακή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με τον Ηρακλή βάζοντας στα χαφ τους Βερόν και Ίβιτς έχοντας στα αριστερά τους τον Κονσεϊσάο και στα δεξιά τους τον Λάκη.

Κι όσο για το καρέ της άμυνας; Το κεντρικό δίδυμο του ΠΑΟΚ αναμένεται να αποτελέσουν οι Μαλεζάς με τον Μάρκος Αντόνιο έχοντας στα δεξιά τους τον Σνάουτσνερ και στα αριστερά τους τον Δάρλα αντίστοιχα.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ