ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Με Χαβίτο κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Πανθρακικός

Με Χαβίτο κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Πανθρακικός

Ο Χαβιέρ Χαβίτο προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο (7/11) στον Πανθρακικό και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Με τον Χαβιέρ Χαβίτο να προπονείται κανονικά και να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στην αμυντική και την επιθετική τακτική, με τους παίκτες να είναι χωρισμένοι σε ομάδες. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δουλειά στις στατικές φάσεις και δίτερμα.

Μετά το φινάλε του προπονητικού προγράμματος, ο "Ελέ" ανακοίνωσε την αποστολή των Θρακιωτών, η οποία θα αναχωρήσει οδικώς με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, όπου και θα διανυκτερεύσει απόψε.

Αναλυτικά η αποστολή: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Χρήστου, Σερφά, Μελίσσης, Λαδάκης, Μεχία, Σέτι, Ηλιάδης, Ροτζέριο, Χασομέρης, Ντιγκινί, Χαβίτο, Βάλτερ, Νικόλτσης.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ