ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαυρίας: "Κρατάμε την προσπάθεια"

Μαυρίας: "Κρατάμε την προσπάθεια"
Μαυρίας INTIME SPORTS

Στον Παναθηναϊκό κρατάνε την προσπάθεια που έκαναν κόντρα στην Λάτσιο ενόψει της συνέχειας, όπως τόνισε ο Χάρης Μαυρίας μετά την λήξη της αναμέτρησης. Τι δήλωσαν Σεϊταρίδης, Φουρλάνος, Καρνέζης

Στον Παναθηναϊκό κρατάνε την προσπάθεια που έκαναν κόντρα στην Λάτσιο ενόψει της συνέχειας, όπως τόνισε ο Χάρης Μαυρίας μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Παράλληλα ο νεαρός άσος των "πρασίνων" στάθηκε στο ένα ακόμη ημίχρονο που χάθηκε, αλλά και για την άτυχη στιγμή στο γκολ των Ιταλών.

Μεταξύ άλλων ο Χάρης Μαυρίας τόνισε: " Είναι σημαντικό που προσπαθούμε μέχρι το τέλος και παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Το πρώτο γκολ ήρθε με άτυχο τρόπο, όμως στη συνέχεια προσπαθήσαμε και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Πρέπει να κρατήσουμε την προσπάθεια μέχρι το τέλος και έτσι να προχωρήσουμε"

Για το γεγονός ότι οι πράσινοι πέταξαν ακόμα ένα ημίχρονο είπε: " Είναι κάτι που πρέπει να το δουλέψουμε στις προπονήσεις και να το βγάλουμε στο γήπεδο".

Σεϊταρίδης: "Μαθηματικά έχουμε ελπίδες"

Από την πλευρά του ο Γιούρκας Σεϊταρίδης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έμεινε ζωντανός με την ισοπαλία και ακόμη έχει μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση.

Παράλληλα ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του και τους φιλάθλους για το λάθος που έκανε και δέχθηκε το γκολ η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε: Μετά το 70 ο Παναθηναϊκός έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. " Μετά το 70 παίξαμε πολύ καλύτερα. Δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και η ομάδα άξιζε τη νίκη. Ξεκινήσαμε ως συνήθως λίγο μουδιασμένα. Εγώ έκανα ένα προσωπικό λάθος το οποίο μας κόστισε τη νίκη. Μιας και μου δίνεται η ευκαιρία θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου οι οποίοι ήταν φανταστικοί και δεύτερον από τον κόσμο και έχει μερίδιο στην ισοπαλία".

Τι σκέφτηκες στη φάση του αυτογκόλ; " Δεν σκέφτηκα κάτι. Είδα τον Πίντο να είναι μόνος του στην περιοχή και του έδωσα την μπάλα. Η μπάλα πήγε λίγο πιο δεξιά του, αυτός αιφνιδιάστηκε, η πάσα μου δεν ήταν καλή και η μπάλα κατέληξε δυστυχώς στα δίχτυα".

Ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα ελπίδες πρόκρισης; " Μαθηματικά έχουμε ελπίδες. Είμαστε ζωντανοί. Δείξαμε και με την Λάτσιο και με την Τότεναμ ότι στην Ευρώπη δείχνουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο και έχουμε την ποιότητα να κάνουμε κάτι καλύτερο και σε Ευρώπη και στο Πρωτάθλημα".

Το πρόβλημα που έχετε στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ψυχολογικό; " Δεν χρειάζεται να το πω εγώ. Φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Οι παίκτες είμαστε ίδιοι και η ποιότητα ίδια".

Τι περιμένεις από το ματς με τον ΟΦΗ; "Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια μαχητική ομάδα. Θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και εάν παίξουμε με την ίδια ψυχολογία θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Φουρλάνος: "Υπερεκτιμήσαμε τις δυνατότητες της Λάτσιο"

Ο Φουρλάνος μιλώντας από την πλευρά του για την πρώτη του εμφάνιση τόνισε πως ήταν τρακαρισμένος στην αρχή, προσθέτοντας πως ο Παναθηναϊκός υπερεκτίμησε την Λάτσιο.

Πως αισθάνθηκες για την πρώτη σου εμφάνιση; " Στο πρώτο δεκάλεπτο ήμουν λίγο τρακαρισμένος μέχρι να συνηθίσω τις συνθήκες του αγώνα. Η ομάδα ήταν πολύ καλά στημένη τακτικά και δικαιωθήκαμε με την ισοφάριση".

Από το 70 και μετά ο Παναθηναϊκός έδειξε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο. " Υπερεκτιμήσαμε τις δυνατότητες της Λάτσιο. Στο τελευταίο 20λεπτο απελευθερωθήκαμε και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε".

Σας αφήνει ελπίδες το άλλο αποτέλεσμα του ομίλου; " Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ. Το σημαντικό είναι να κάνουμε καλές εμφανίσεις στα υπόλοιπα ματς αν και θεωρώ πως όλα στο ποδόσφαιρο είναι δυνατά".

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πάρει τη νίκη στη Ρώμη; " Η άμυνα της Λάτσιο έχει αρκετά κενά και αν είμαστε συγκεντρωμένοι όπως σήμερα μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα".

Τι περιμένεις από το ματς με τον ΟΦΗ; " Αν έχουμε τη συγκέντρωση και την προσήλωση που μας χαρακτηρίζει στην Ευρώπη δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα στην Ελλάδα".

Καρνέζης: "Ακόμα και οι καλύτεροι κάνουν λάθη"

Ο Ορέστης Καρνέζης χαρακτήρισε τον Σεϊταρίδη ως το καλύτερο δεξιό μπακ στην Ευρώπη, προσθέτοντας πως και οι καλύτεροι κάνουν λάθη.

Αρχικά, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού είπε: " Έχουμε ένα πρόβλημα με την αυτοπεποίθησή μας. Δεχτήκαμε ένα γκολ από το πουθενά. Καταφέραμε όμως και αντιδράσαμε. Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο σύμφωνα με την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου. Πιστεύω ότι η πρόκριση είναι μέσα στις δυνατότητές μας. Να κυνηγάμε κάθε αγώνα".

Πως κρίνεις την αντίδραση του Γιούρκα; " Ο Γιούρκας (σ.σ. Σεϊταρίδης) είναι ο καλύτερος δεξιός μπακ στην Ευρώπη ακόμα και οι καλύτεροι κάνουν λάθη. Ακόμα και εγώ έχω κάνει λάθη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ