ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ματς για... ντοπάρισμα

Ματς για... ντοπάρισμα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ

Ενόψει Βέρντερ, περιμένουν τον Λεβαδειακό κι ανάβουν μηχανές.2 βδομάδες έξω ο Κωνσταντίνου

Όχι δεν είναι ο Παναθηναϊκός, μέσα σε αυτές, αλλά τα 90λεπτα, είναι το ίδιο σημαντικά, σα να κοντράρονταν οι πρωταθλητές με τον "αιώνιο" αντίπαλό τους. Ομοιότητα των δυο αγώνων; Ότι θα διεξαχθούν στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Το Σάββατο το απόγευμα, στο φαληρικό γήπεδο, θα εμφανιστεί ο Λεβαδειακός. Εντάξει, δεν είναι φόβητρο, δεν είναι η ομάδα, που θα κάνει τον αντίπαλο να τρομάξει, αλλά υπάρχει λόγος να υποτιμηθεί; Φυσικά όχι. Ο Λεμονής το ξεκαθάρισε.

Άλλωστε θέλει μια καλή νίκη, προκειμένου ανέβει η ψυχολογία, πριν την αναμέτρηση με την Βέρντερ. Μετά είναι ο αγώνας με τους Γερμανούς. Η νίκη ή και η ισοπαλία θα χαρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λίγκ.

Είναι κάτι που περιμένουν καιρό τώρα στο λιμάνι και θα το χαρούν. Ξέρουν όλοι πόσο σημαντικό θα είναι, έχουν γνώση των καταστάσεων και λογικά θα παρουσιαστούν όπως πρέπει εναντίον της Γερμανικής ομάδας…

Πρώτα όμως…



Δεν είναι παρ’ όλα αυτά, κατάλληλη η στιγμή να γίνει ανάλυση για το παιχνίδι της Τρίτης. Σίγουρα όλοι το θέλουν όσο τίποτε άλλο. Το σκέφτονται και ξέρουν πόση χαρά θα δώσει η πρόκριση. Ωστόσο, ο αγώνας με τον Λεβαδειακό έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Είναι οι βαθμοί της νίκης, αλλά είναι και η εμφάνιση που θα κάνει ο Ολυμπιακός. Το πόσο έτοιμος θα δείξει, ώστε να τον…ντοπάρουν και οι φίλοι του. Γιατί ο κόσμος που θα πάει στο γήπεδο, είναι δεδομένο, ότι μόλις «καθαριστεί» το παιχνίδι με τους Βοιωτούς(αν γίνει), στην συνέχεια θα αρχίσει να ασχολείται με την Βέρντερ. Είναι περιττό και βαρετό να γράψουμε τα ίδια.

Ότι δηλαδή θα ‘ναι λάθος να αρχίσουν να σκέφτονται την Γερμανική ομάδα και να ξεχάσουν την Λιβαδειά. Εξάλλου, αν αυτό γίνεται, δεν υπάρχει και καλό θέαμα. Θυμάστε πριν την Λάτσιο; Σκορ 1- 0 και κακή εμφάνιση με την Βέροια, αν και εμείς δεν δεχθήκαμε, ότι συνέβη λόγω του αγώνα με τους Ιταλούς.

Οι παίκτες σίγουρα αντιμετωπίζουν κάθε αγώνα ξεχωριστά, αλλά οφείλουν να μην…φυλάγονται, να μην κρύβονται και να μην επιλέγουν. Ο Ολυμπιακός δεν είναι πρωτοπόρος στην Σούπερ Λίγκα, θα πρέπει να κερδίσει τον Λεβαδειακό και μετά, ασχέτως αποτελέσματος με την Βέρντερ να εμφανιστεί όπως πρέπει απέναντι στην ΑΕΚ.

2 Εβδομάδες έξω ο Κωνσταντίνου

Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου υποβλήθηκε την Παρασκευή, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, σε μαγνητική τομογραφία. Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι έχει τράβηγμα στον δεξιό προσαγωγό και υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για δύο περίπου εβδομάδες.

Η αποστολή με τον Λεβαδειακό


Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Σάββατο 8/12/07, 19:00 γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης") αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Οι Τζόρτζεβιτς και Στολτίδης γυμνάστηκαν κανονικά, ενώ ο Ρ. Μπράβο ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο. Ο Παναγόπουλος ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ενώ ο Ντομί ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Ο Νε έκανε πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, ενώ ο Κωνσταντίνου έκανε θεραπεία και ο Ζεβλάκοφ ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Ο Πατσατζόγλου, που ένιωσε ενοχλήσεις από τον πρόσφατο τραυματισμό του, έκανε θεραπεία για προληπτικούς λόγους και προκειμένου να προστατευτεί ενόψει του αγώνα με την Βέρντερ Βρέμης.

Μετά την προπόνηση ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθησαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Σηφάκης, Αντζας, Παπαδόπουλος, Πάντος, Τοροσίδης, Στολτίδης, Λεντέσμα, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι, Μενδρινός, Νούνιες, Κοβάσεβιτς, Λούα Λούα, Μήτρογλου, Αρτσούμπι, Λαμπρόπουλος και Κατσικογιάννης.



























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ