ΤΣΕΛΣΙ

Μαθητής... Γκραντ

Μαθητής... Γκραντ
Γκραντ-Τσέλσι

Στο Ισραήλ για να παρακολουθήσει μαθήματα προπονητικής θα πηγαίνει ο προπονητής της Τσέλσι Άβραμ Γκραντ

Προβλήματα για τον προπονητή της Τσέλσι Άβραμ Γκραντ με την UEFA.
Αν και βρίσκεται 21 χρόνια στους πάγκους, με μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα του αυτή της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Ισραήλ για μία τετραετία, παρά τους τίτλους που έχει κερδίσει με ομάδες του Ισραήλ, ο κόουτς Γκραντ τυπικά θεωρείται "ανειδίκευτος". Ο λόγος δεν είναι άλλος από την έλλειψη της απαραίτητης άδειας της UEFA για προπονητές, τη λεγόμενη Pro License.

Του είχε χορηγηθεί αρχικά μια "ειδική" άδεια, μετά και την απομάκρυνση του Ζοζέ Μουρίνιο και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του λονδρέζικου συλλόγου από αυτόν, η οποία έχει ημερομηνία λήξης τα Χριστούγεννα. Αλλά η περίοδος χάριτος φτάνει στο τέλος της για τον Άβραμ Γκραντ.

Αναγκαστικά λοιπόν το αφεντικό της Τσέλσι θα παρακολουθήσει μαθήματα προπονητικής με τον ίδιο να έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή σε μαθήματα διάρκειας 90 ωρών τα οποία θα παραδίδονται κάθε Δευτέρα βράδυ και θα διαρκέσουν μέχρι το Μάρτιο του 2008.

Όλα καλά μέχρι εδώ αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα... Τα μαθήματα θα γίνονται στο Τελ - Αβίβ!!!(Ο Άβραμ Γκραντ είναι κάτοικος Λονδίνου)

Στην πραγματικότητα οι διαλέξεις θα λαμβάνουν χώρα σε μία αίθουσα του "Ramat Gan Stadium", το οποίο είναι και το γήπεδο στο οποίο το Ισραήλ προσέφερε ένα "δωράκι" στην Εθνική Αγγλίας νικώντας τους Ρώσους, δίνοντας με αυτό τον τρόπο το προβάδισμα στα "λιοντάρια" όσον αφορά την υπόθεση πρόκρισης στα τελικά του Euro.

Το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο αν λάβουμε υπόψη και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Τσέλσι σε Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονς Λιγκ, Κυριακή και Τρίτη αντίστοιχα.

Τη λύση είναι πολύ πιθανό να την προσφέρει ο Ρώσος μεγιστάνας και πρόεδρος της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, προσφέροντας τα κλειδιά κάποιου από τα ιδιωτικά τζετ του ώστε να τον γλιτώσει από τις... απουσίες.












TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ