ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Eκπαιδεύοντας τον... μαθητή Ρούνεϊ!

Eκπαιδεύοντας τον... μαθητή Ρούνεϊ!
Ρούνεϊ-Μάντσεστερ

Στα θρανία επιστρέφει ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος προετοιμάζεται για εξετάσεις στα μαθηματικά, μαθαίνοντας ταυτόχρονα να παίζει κιθάρα

Όπως αποκάλυψε σήμερα (14/11) η αγγλική εφημερίδα Sun, ο 22χρονος άσος των πρωταθλητών Αγγλίας επιδίδεται το τελευταίο διάστημα σε πνευματικές ενασχολήσεις εκτός γηπέδων, μελετώντας για τις εξετάσεις GCSE, που θα δώσει στην κατηγορία "Αγγλικά και μαθηματικά".
Μάλιστα, ο Ρούνει κάνει τακτικά μαθήματα σπίτι του με πανεπιστημιακό διδάσκαλο, κάτι που δεν είχε κάνει ποτέ από την εποχή που ήταν έφηβος στην Έβερτον, ενώ παράλληλα ασχολείται με την άλλη μεγάλη του αγάπη, να παίζει δηλαδη κιθάρα.

"Ο Γουέιν δέχτηκε πολλές συμβουλές από τον προπονητή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αναφορικά με το πως να γεμίζει το χρόνο του μακριά από τα γήπεδα.

Ο Φέργκι του είπε ότι θα έπρεπε να κάνει κάτι το εποικοδομητικό. Η κοπέλα του Γουέιν, Κολίν, τον ενθάρρυνε και αυτή να πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα. Εκείνη άλλωστα τα πήγε καλά στο κολέγιο.

Αν όλα πάνε καλά θα δώσει και εκείνος εξετάσεις το ερχόμενο καλοκαίρι στην κατηγορία "Μαθηματικά και Αγγλίκα", ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή κοντά στον Ρούνεϊ.

Να σημειωθεί ότι όταν ήταν ποδοσφαιριστής, ο Άλεξ Φέργκιουσον έκανε μαθήματα πιάνου προκειμένου να αποβάλλει τα νεύρα του από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ πρόσφατα είχε συμβουλεύει τον Ρούνεϊ να μάθει ένα μουσικό όργανο προκειμένου να ελέγξει την κάπως ατίθαση συμπεριφορά του εντός αγωνιστικού χώρου.








TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ