ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μασούρας: "Το φιλικό με Ουγγαρία είναι συνέχεια μίας προσπάθειας που γίνεται εδώ και μήνες"

Μασούρας: "Το φιλικό με Ουγγαρία είναι συνέχεια μίας προσπάθειας που γίνεται εδώ και μήνες"
INTIME

Ο Γιώργος Μασούρας στάθηκε στην προσπάθεια που γίνεται στην Εθνική Ελλάδας τους τελευταίους μήνες και η οποία περνάει και από το φιλικό στην Ουγγαρία την Κυριακή.

Ο Γιώργος Μασούρας εκπροσώπησε τους διεθνείς στη συνέντευξη Τύπου πριν από το φιλικό της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Ουγγαρία στη Βουδαπέστη (20/11, 21:15, Cosmote Sport 1HD, live από το SPORT24).

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι στόχος της Εθνικής ομάδας είναι να βρεθεί κι αυτή στη League A του Nations League και πως συνεχίζεται η προσπάθεια που γίνεται εδώ και μήνες.

Για το πώς αισθάνεται έπειτα από κάποια προβλήματα που είχε τις προηγούμενες ημέρες με τραυματισμούς:

"Υπήρχαν κάποια προβλήματα, τα έχω ξεπεράσει 100% και είμαι διαθέσιμος για τον αυριανό αγώνα και στη διάθεση του προπονητή".

Για το πάθος που υπήρχε στο ματς με τη Μάλτα και το αν είναι έτοιμοι οι παίκτες να συνεχίσουν από το ίδιο σημείο:

"Δεν ήταν μόνο το τελευταίο κομμάτι του ματς, προσπαθήσαμε σε όλο το ματς παρά τα προφανή λάθη που έγιναν. Δεν είναι συνέχεια του τελευταίου μέρους του παιχνιδιού, αλλά συνέχεια μίας προσπάθειας που γίνεται εδώ και μήνες και θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια θέληση και το ίδιο πάθος".

Για τα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν στο ματς με την Ουγγαρία:

"Το σημαντικότερο από όλα, γιατί χρειάζονται πολλά προφανώς κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, είναι η συγκέντρωση που δείχνουμε, και ύστερα βάζοντας το ταλέντο που είναι δεδομένο να καταφέρνουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια.

Για την προσεχή αντίπαλο

"Πανέμορφο γήπεδο, θέλουμε να το απολαύσουμε, να παίξουμε ένα ωραίο παιχνίδι. Η Ουγγαρία έχει μία σοβαρή ανάπτυξη, φαίνεται από την παραγωγή των παικτών που έχουν στην Ευρώπη, ειναι ένα καλό παράδειγμα κι εμείς θέλουμε να δουλεύουμε για να φτάσουμε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο όπως η Ουγγαρία, που βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία του Nations League".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ