ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μασούρας για Οζίλ: "Αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν ρεβανς, αλλά στην έδρα μας σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη"

Ο Μασούρας στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε
Ο Μασούρας στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μασούρας ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε εμφανίστηκε σίγουρος πως η ομάδα του θα νικήσει το ματς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (25/11, 22:00 COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE SPORT24) αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Ο Γιώργος Μασούρας στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε πως η ομάδα του δεν μπορεί να σκέφτεται κάτι άλλο πέρα από τη νίκη, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος για το τρίποντο των ερυθρόλευκων απαντώντας σε ερώτηση που του έγινε για τις δηλώσεις Οζίλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μασούρα:

Για τις διαφορές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι: "Σίγουρα καταλαβαίνεται ότι οι συνθήκες είναι διαφορετικές, θα προσαρμοστούν διαφορετικά πάνω σε εμάς, μας γνωρίζουν καλύτερα, θα έχει μεγαλύτερη δυσκολία από το πρώτο παιχνίδι".

Για το αν απολαμβάνει τις ασίστ του: "Σίγουρα το γκολ έχει μία διαφορετική αίγλη, αλλά το να βοηθάς την ομάδα σου είτε σκοράροντας, είτε με ασίστ με κάνει χαρούμενο. Δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά, όταν βοηθάς την ομάδα".

Για το τι διαφορετικό πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός και για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δέχεται γκολ: "Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε κάτι άλλο στην έδρα μας παρά μόνο τη νίκη. Υπάρχουν κάποια τεχνικά θέματα που τα διορθώνουμε μετά τα παιχνίδια, για να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο. Δεν μας αρέσει να δεχόμαστε γκολ, σκοράρουμε συχνά στο πρώτο ημίχρονο και αυτό το αβαντάζ που παίρνουμε πρέπει να το κρατάμε".

Για το αν απαντάει κάτι στον Οζίλ και το κλίμα που δημιουργεί η Φενέρ: "Καταλαβαίνω ως παίκτης ότι υπάρχει εγωισμός, αυτός και οι συμπαίκτες του θα θέλουν να πάρουν μία ρεβάνς για την ήττα που έχουν δεχθεί στο γήπεδό τους. Όταν παίζουμε στην έδρα μας δεν υπάρχει κάτι άλλο, με όλον τον σεβασμό στον αντίπαλο, θέλουμε να κερδίσουμε και θα κερδίσουμε".

Για το ρεκόρ του να νικάει ο Ολυμπιακός όταν σκοράρει: "Αν συμβαίνει αυτό, ας ευχηθούμε να σκοράρω. Δεν έχουμε συζητήσει κάτι αντίστοιχο. Χαίρομαι όταν σκοράρω και μακάρι να γίνει και αύριο αυτό για να βοηθήσω την ομάδα μου να πάει στον στόχο της".

Έχουν μπει στη διαδικασία να συζητήσει η ομάδα για τη 2η ή την 3η θέση: "Όχι δεν έχουμε μπει σαν ομάδα σε αυτή τη διαδικασία και εγώ δεν τον σκέφτομαι καθόλου. Στόχος μας οι πρώτες θέσεις, θέλουμε να προχωρήσουμε σε αυτή την διοργάνωση. Αν γίνει κάτι επειδή ποδόσφαιρο είναι ποτέ δεν ξέρεις θα επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας. Ο στόχος είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση και να διακριθούμε".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ