ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Θέλουμε να συνεχίσουμε στο Europa League, αυτό προστάζει η ιστορία του Ολυμπιακού"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού για το Europa League
Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού για το Europa League INTIME SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού απέναντι στη Φενέρμπαχτσε πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι όλο το 90λεπτο και να κάνουν ένα παιχνίδι κατοχής. Στόχος είναι η πορεία στο Europa League.

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (25/11, 22:00 COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE SPORT24) αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Ο Πέδρο Μαρτίνς παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (23/11).

Ο Πορτογάλος προπονητής ανέφερε πως δεν υπάρχουν προβλήματα, καθώς ο Κούντε και ο Καρμπόβνικ προπονήθηκαν κανονικά, αναφέρθηκε στο τι θέλει να δει από την ομάδα του, ενώ υπογράμμισε πως στόχος είναι μία καλή πορεία στο Europa League ανεξαρτήτως αντιπάλων που περιμένουν στη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για το αν θα δούμε κάποιες αλλαγές σε σχέση με την ΑΕΚ και αν υπάρχουν προβλήματα τελευταίας στιγμής: "Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα ή τραυματισμό και απουσία σε σχέση με το ματς με τον ΑΕΚ. Οι απόντες στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, Κούντε και Καρμπόβνικ χθες προπονήθηκαν κανονικά, θα δούμε ξανά την κατάσταση τους. Θεωρητικά είναι έτοιμοι. Με εξαίρεση τον Κώστα Φορτούνη όλοι είναι διαθέσιμοι. Για τα πρόσωπα δεν θα σας πω σήμερα, παρόλο που οι αποφάσεις έχουν ληφθεί και ξέρω ποιοι είναι οι παίκτες. Το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό με ό,τι είδαμε στην Τουρκία".

Για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ και αν είναι μπουστάρισμα: "Στην ΑΕΚ κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, όσον αφορά την τακτική και την εξυπνάδα. Κάναμε πράγματα που είχαμε αποφασιστεί από πριν, εκπλήξαμε τον αντίπαλο. Το ποδόσφαιρο αποτελείται από λάθη, τα λάθη που έκανε η ομάδα με την ΑΕΚ ήταν ατομικά. Αν υστερούσε η ομάδα στην άμυνα θα με απασχολούσε. Νιώθω σίγουρος και τα ατομικά λάθη συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας".

Για τα πλάνα του σε σχέση με τις αλλαγές του Περέιρα: "Υπάρχει μία αμφιβολία, για το πώς θα κατεβάσει ο Βίτορ την ομάδα του, με τέσσερις ή πέντε αμυντικούς. Δεν ξέρουμε πώς θα παρατάξει την ομάδα του. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια, είτε η ομάδα του Βίτορ είναι ανοιχτή ή πιο κλειστή. Δεν είμαστε 100% σίγουροι πως θα εμφανιστεί η Φενέρμπαχτσε. Όταν λέμε ότι θα προσαρμοστούμε στις ανάγκες του παιχνιδιού, δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει η φιλοσοφία μας. Ίσως αλλάξει η τακτική μας σε κάποια σημεία του παιχνιδιού. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε καλό παιχνίδι, με κατοχή, μπροστά στον κόσμο μας να κάνουμε μία μεγάλη βραδιά".

Για το ενδεχόμενο η Μπαρτσελόνα να είναι στο Europa League και για το αν υπάρχουν σκέψεις επιλογής διοργάνωσης: "Ποτέ δεν μας πέρασε από τα μυαλό να μην συνεχίσουμε στο Europa League. Στόχος μας είναι να κάνουμε πορεία. Είτε πρόκειται για την Μπαρτσελόνα, είτε για την Μπενφίκα σίγουρο είναι ότι η διοργάνωση κάποια στιγμή γίνεται ένα μικρό Champions League. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε εκεί, αυτό προστάζει η φιλοσοφία και η ιστορία της ομάδας μας".

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός σε σχέση με το ματς με την Αϊντραχτ: "Θα ήθελα να επαναλάβω ότι στη Γερμανία χάσαμε δίκαια, στην Ελλάδα δεν μας άξιζε η ήττα, ήμασταν καλύτεροι και πληρώσαμε την αστοχία στο σκοράρισμα. Με δύο αντεπιθέσεις μας πήρε το παιχνίδι, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Πρέπει να είμαστε πιο εύστοχοι, χάσαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ