ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μασεράνο: "Θέλω να πάω στην Γιουβέντους"

Μασεράνο: "Θέλω να πάω στην Γιουβέντους"
μασερανο

O Χαβιέ Μασεράνο ξεκαθάρισε πως θέλει να φύγει από την Λίβερπουλ και να μετακομίσει στην Γιουβέντους

Μετά από τον Σισόκο άλλος ένας αμυντικός μέσος της Λίβερπουλ, θέλει να κάνει το ταξίδι για την Βόρεια Ιταλία και να φορέσει την φανέλα της "Γηραιάς Κυρίας". Ο λόγος για τον Χαβιέ Μασεράνο που θεωρείται από τα καλύτερα αμυντικά χαφ της Ευρώπης και όπως έσπευσε να δηλώσει θέλει να φύγει από τους "κόκκινους" για χάρη της "Βέκια Σινιόρα".
Τα δικαιώματα του Μασεράνο ανήκουν στην εταιρία MSI και οι επενδυτές απαιτούν 24 εκ. ευρώ για να μείνει στην Λίβερπουλ και οι ιδιοκτήτες Τομ Χικς και Τζορτζ Τζιλέτ δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν αυτό το ποσό κάτι που φέρνει τον Αργεντινό μέσο κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον Άνφιλντ.

Ο Χαβιέ Μασεράνο από την πλευρά του έκανε γνωστό πως θέλει να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ για χάρη της "Γιούβε". "Στην Λίβερπουλ βρήκα το σπίτι μου. Δεσμεύομαι και δεν μπορώ να παραπονεθώ για το τρόπο που με δέχτηκαν στην Λίβερπουλ. Εντούτοις πιστεύω πως ήρθε η ώρα να φύγω. Θα ήθελα να αποχωρήσω από την Πρέμιερ Λιγκ. Η μεταγγραφή στην Γιουβέντους; Μου αρέσει να ταξιδεύω", δήλωσε γεμάτος νόημα ο 23χρονος Αργεντινός σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Το ενδεχόμενο μετακίνησης του Μασεράνο στην Γιουβέντους ήρθε να επιβεβαιώσει με δηλώσεις του και ο μάνατζερ του παίκτη Βάλτερ Τάμερ, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: "Η Λίβερπουλ δεν έχει υποβάλει κάποια πρόταση για να αγοράσει τον Χαβιέ (Μασεράνο) και είναι πολύ πιθανόν την επόμενη χρονιά να αγωνίζεται στην Ιταλία".



Έτσι λοιπόν Σισόκο και Μασεράνο είναι πολύ πιθανόν να βρεθούν και πάλι σε ίδια ομάδα καθώς η "Μεγάλη Κυρία" θα ολοκληρώσει την μετεγγραφή του μέσου από το Μάλι την Κυριακή δαπανώντας 13 εκ. ευρώ.

Πάντως η μετεγγραφή του Σισόκο δεν ικανοποίησε καθόλου τους οπαδού των "μπιανκονέρι" και ίσως ο Μασεράνο γλυκάνει μια ενδεχόμενη πίκρα τους.






TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ