ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μασάντο: "Θα βοηθήσω τον Μίτσελ..."

Μασάντο: "Θα βοηθήσω τον Μίτσελ..."
INTIME SPORTS

Την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στο παιχνίδι του εξέφρασε ο Πάουλο Μασάντο, ο οποίος αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη του Μίτσελ και τόνισε πως θέλει να τον βοηθήσει ενόψει της νέας σεζόν. Τι είπε ο Αμπντούν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μασάντο και ο Αμπντούν στην κάμερα της "Nova":

Πάουλο Μασάντο: "Δουλεύουμε σκληρά με τον κ. Μίτσελ και προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε. Δείξαμε σε όλο τον κόσμο και στους φιλάθλους μας που το παρακολούθησαν από την τηλεόραση, αλλά και τους οπαδούς που βρέθηκαν εδώ πως είμαστε ικανοί να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Εύχομαι να είναι γεμάτο το γήπεδο και οι οπαδοί μας να μας υποστηρίξουν ένθερμα και να σφραγίσουμε το πρωτάθλημα, το 40ο για τον Ολυμπιακό".

Για τον Μίτσελ: "Είναι σημαντικό ότι απολαμβάνω τη στήριξη του προπονητή μου. Αυτό που δίνει αυτοπεποίθηση να δουλέψω περισσότερο και να βοηθήσω τον κ. Μίτσελ να φτιάξει την ομάδα για την επόμενη χρονιά, αλλά και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του".

Τζαμέλ Αμπντούν: "Μπορώ να μιλήσω για μένα αλλά και οι συμπαίκτες μου πιστεύω ότι θα συμφωνούσαν, ότι σιγά σιγά μαθαίνουμε τα όσα θέλει να περάσει ο προπονητής. Σιγά σιγά γινόμαστε καλύτεροι και είναι καλή παρακαταθήκη για το μέλλον. Ελπίζω να βρεθεί δίπλα μας.

Εμείς θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μια ωραία γιορτή, να πάρουμε τη νίκη και να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα. Πάντα θέλουμε να παίζουμε ωραία και να παίρνουμε τις νίκες και τους βαθμούς. Δεν είναι εύκολο για μια ομάδα να αποδίδει καλά σε όλα τα παιχνίδια. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Αυτό συμβαίνει και στην Μπαρτσελόνα, αλλά προσπαθούμε σε κάθε ματς να φτάσουμε στις νίκες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ