ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μασάδο: "Ήρθα σε μία πολύ μεγάλη ομάδα"

Μασάδο: "Ήρθα σε μία πολύ μεγάλη ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο Πάουλο Μασάδο υπέγραψε το μεσημέρι της Τρίτης τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις του παίκτη.

Ο Πάουλο Μασάδο αποδείχθηκε συνεπής στο ραντεβού του. Ακριβώς στις 12 το μεσημέρι, έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Ευδιάθετος ο Πορτογάλος μέσος, μπήκε χαμογελαστός στα γραφεία του συλλόγου. Ο Πάουλο Μασάδο φωτογραφήθηκε με ένα κασκόλ του Ολυμπιακού.

Δεν είπε πολλά λόγια, καθώς την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα από την πειραϊκή ΠΑΕ, σε ξεχωριστή συνέντευξη Τύπου.

" Είμαι πολύ ευχαριστημένος που υπέγραψα σε μία πολύ μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Στόχος μου είναι να κατακτήσω τίτλους και να πετύχω διακρίσεις με την καινούργια μου ομάδα", είπε αρχικά ο 26άχρονος ποδοσφαιριστής.

Σε ερώτηση για το αν θέλει να δώσει κάποια υπόσχεση στον κόσμο του Ολυμπιακού, απάντησε: " Όπως και σε κάθε μου ομάδα, έτσι και στον Ολυμπιακό, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω το σύλλογο να πετύχει τους στόχους του".

Η Τουλούζ θα εισπράξει 2.700.000 ευρώ με τον Πορτογάλο μέσο να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές ύψους 1.400.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, ο Μασάδο αναχώρησε με προορισμό το Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, μαζί με τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ