CHAMPIONS LEAGUE

"Μας κόστισε η ήττα στο Καραϊσκάκη"

"Μας κόστισε η ήττα στο Καραϊσκάκη"
Σόλιντ

Ο Σόλιντ και ο Νικοπολίδης τόνισαν πως στόχος πλέον είναι το κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Τι δήλωσε ο Σόλιντ μετά το παιχνίδι



"To 1-1 είναι μια καλή εικόνα του αγώνα. Μπορούσαμε όμως να πάρουμε κάτι καλύτερο από αυτή την ομάδα. Οι δύο ομάδες ήταν ισάξιες και είναι κρίμα που δεν πήραμε κάτι καλύτερο στο Καραϊσκάκη"

"Το παιχνίδι κρίθηκε αμέσως μετά την αλλαγή του Ανατολάκη, ο οποίος στην πρώτη φάση του αντιμετώπισε μια δύσκολη περίπτωση και δεχτήκαμε το γκολ."

"Πιστεύω ακόμη πως το κέντρο είναι αυτό που κρίνει ένα παιχνίδι και δίνει το αποτέλεσμα, αλλά σήμερα παλέψαμε σαν ομάδα και όχι σαν ξεχωριστές μονάδες."

"Είναι δύσκολο να εξηγήσω γιατί παίζουμε καλύτερα εκτός, το σίγουρο είναι ότι προσπάθουμε και στο γήπεδο μας αλλά φαίνεται ότι κάτι λείπει για να πάρουμε τη νίκη."

"Μετά το σημερινό ματς, έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Αν καταφέρουμε να πάρουμε κάτι καλό στη Βαλένθια, τότε όλα θα είναι στο χέρι μας."

"Πιστεύω πολύ στο διπλό και είμαι σίγουρος ότι αν δουλέψουμε σαν ομάδα θα έρθει, δεν ξέρω πότε αλλά θα έρθει."

"Με τη Βαλένθια είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Σήμερα παίξαμε πολύ καλά, είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα, κυρίως στο β' μέρος αλλά είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα"














Τι δήλωσε ο Νικοπολίδης μετά το παιχνίδι



"Δώσαμε ένα πολύ καλό αγώνα, απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο, τα δώσαμε όλα, είχαμε την ευκαιρία για τη νίκη, στο δεύτερο ημίχρονο πιεστήκαμε αλλά είμαστε ικανοποιημένοι σε μεγάλο βαθμό."

"Μπαίνοντας αποδείξαμε ότι πιστεύαμε στη νίκη. Μπήκαμε για να κερδίσουμε, σκοράραμε, είχαμε καλή κυκλοφορία και γενικά ένα πολύ καλό πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο, όπως ήταν φυσικό μας πίεσαν, εμείς βγήκαμε δυο τρεις φορές στην αντεπιίθεση, πήραμε το βαθμό και είμαστε ικανοποιημένοι."

"Το πέναλτι είναι μια ενστικτώδης στιγμή, δεν έχει κάτι το διαφορετικό, εγώ επέλεξα μια γωνία και στάθηκα τυχερός αφού η έμπνευση μου ήταν ίδια με του Τότι."

"Όλοι βλέπουμε καθαρά ότι είναι πολύ δύσκολο να προκρίθουμε στους 16. Το ματς με τη Βαλένθια θα είναι πολύ δύσκολο. Καθαρά όμως κυνηγάμε το κύπελλο ΟΥΕΦΑ που θα είναι καλή πρόκριση για μας."

"Ο κόσμος μας βοήθησε με την παρουσία του, θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε κι ελπίζω να μείνανε ικανοποιημένοι. Τους ευχαριστούμε."











Ο Σπαλέτι



"Δεν περίμενα τομ Ολυμπιακό να παίξει έτσι, ήταν παθιασμέμος και δυνατός. Το κέντρο του έκλεισε τους διαδρόμους μπροστά από την ελληνική εστία. Μετά το πέναλτι τα πράγματα ήταν δύσκολα για μας αλλά δείξαμε χαρακτήρα. Πάντως υπάρχει πίκρα για το αποτέλεσμα."


TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ