ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: "Θέλω πρωτάθλημα με την Αλ Γκαράφα, γι' αυτό ήρθα"

Μαρτίνς: "Θέλω πρωτάθλημα με την Αλ Γκαράφα, γι' αυτό ήρθα"
INTIME SPORTS

Τους στόχους του με τη νέα του ομάδα στο Κατάρ παρέθεσε μιλώντας στα media ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Συνέντευξη στα media με αφορμή τη διεξαγωγή του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ έδωσε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Ο νέος τεχνικός της Αλ Γκαράφα, ρωτήθηκε και για το κίνητρο που τον ώθησε να απαντήσει θετικά στην πρόταση της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε στους στόχους του που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

"Έλαβα μια πρόσκληση από τον πρόεδρο και τον (σ.σ. αθλητικό διευθυντή) Αντόνιο Ενρίκε. Μου εξήγησαν το project για τον σύλλογο και το ποδόσφαιρο στο Κατάρ, τι θέλουν να εφαρμόσουν. Ήμουν άνεργος, στον ορίζοντά μου ήταν να προπονήσω μια ομάδα στο στη Μέση Ανατολή, αλλά όχι στο πολύ κοντινό μέλλον.

Το σκέφτηκα και ήρθα εδώ. Θέλω να επιτύχω εδώ, αλλά συνεχίζω να εστιάζω σε άλλα πρωταθλήματα. Είναι εμφανές και δεν το κρύβω", είπε αρχικά ο Μαρτίνς για να προσθέσει:

"Ο σύλλογος δεν έχει κερδίσει το πρωτάθλημα εδώ και 10 χρόνια. Γι' αυτό ήρθα. Ο σύλλογος έχει απολύτως φανταστικές συνθήκες. Ξέρω πολλούς συλλόγους και αυτός είναι στο επίπεδο των καλύτερων ομάδων. Υπάρχει ανάγκη να εφαρμοστεί κάτι πιο αυστηρό και επαγγελματικό, αλλά οι συνθήκες είναι κορυφαίες".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ