ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: "Στις καλύτερες στιγμές του 2022 το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό"

Μαρτίνς: "Στις καλύτερες στιγμές του 2022 το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς στον απολογισμό του για το 2022 ξεχώρισε μεταξύ άλλων το πρωτάθλημα που κατέκτησε με τον Ολυμπιακό και το ματς στο οποίο έγινε ο προπονητής με τα περισσότερα παιχνίδια στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε το απολογισμό του για το 2022 και δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τον Ολυμπιακό με τον οποίο πανηγύρισε πολλά (και) το 2022.

Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός των ερυθρολεύκων και νυν της Αλ Γκαράφα, στον απολογισμό του για το 2022, ξεχώρισε την κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος επί των ημερών του με την ομάδα του Πειραιά, το ματς στο οποίο έγινε ο μακροβιότερος προπονητής στον πάγκο των ερυθρολεύκων και φυσικά το βραβείο που παρέλαβε ως ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα το 2021.

"Το 2022 φτάνει στο τέλος του και θέλω να θυμάμαι τις καλύτερες στιγμές μου μαζί σας: Υπέγραψα στην Αλ Γκαράφα, πανηγύρισα το τρίτο πρωτάθλημα Ελλάδας, έφτασα στο σημείο του προπονητή με τα περισσότερα παιχνίδια για τον Ολυμπιακό και κέρδισα το βραβείο του προπονητή της χρονιάς για το 2021 στην Ελλάδα", έγραψε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ