ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Σημαντικό που η Σαχτάρ ξεκινάει από εδώ"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο Ολυμπιακός - Σαχτάρ
Ο Πέδρο Μαρτίνς στο Ολυμπιακός - Σαχτάρ INTIME

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης του Ολυμπιακού απέναντι στην Σαχτάρ τόνισε πως πρόκειται για έναν αγώνα μεγάλης σημασίας.

Στη μεγάλη σημασία που είχε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Σαχτάρ (1-0) στάθηκε ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Πέδρο Μαρτίνς, μετά τη νίκη της ομάδας του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για το μήνυμα ειρήνης που θέλησαν να περάσουν οι δύο ομάδες, ευχόμενος σύντομα ο ουκρανικός λαός να επιστρέψει στη φυσιολογική του ζωή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαρτίνς:

Για το μήνυμα που θέλει να περάσει ο Ολυμπιακός: "Είναι ένα παιχνίδι πάρα πολύ μεγάλης σημασίας. Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε δεν είναι κανένα άλλο φυσικά από το ότι είμαστε υπέρ της ειρήνης, δεν θέλουμε τον πόλεμο.

Ελπίζουμε πολύ γρήγορα όλη αυτή η κατάσταση, αυτό το πρόβλημα να λυθεί έτσι ώστε, ο λαός της Ουκρανίας να επιστρέψει στη ζωή του και οι άνθρωποι να συνεχίσουν να ζουν την καθημερινότητα με ειρήνη.

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η Σαχτάρ ξεκινάει από εδώ τα πολλά παιχνίδια που θα παίξει, όπως και πολλές ουκρανικές ομάδες, ώστε να αφυπνίσουν τον κόσμο μέσω του ποδοσφαίρου και των αγώνων αυτών υπέρ της ειρήνης. Κανένας δεν θέλει πόλεμο, όλοι θέλουμε να επιστρέψει ο ουκρανικός λαός στη φυσιολογική του ζωή".

Για τις επιλογές του στην 11άδα: "Θα σταθούμε κυρίως στο μήνυμα αυτό, το μήνυμα υπέρ της ειρήνης. Ο Ολυμπιακός ήθελε πάρα πολύ σήμερα να μιλήσει με τη φωνή του και να πει ότι θέλουμε στον πλανήτη μας ειρήνη. Όσον αφορά στα ποδοσφαιρικά μέσα στην εβδομάδα έχουμε δουλέψει πολύ, πριν από 2-3 μέρες είχαμε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι μεταξύ μας και έτσι σήμερα ήταν κυρίως για να ζήσουμε τη στιγμή, την ατμόσφαιρα υπέρ της ειρήνης".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ