ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Παίξαμε με σιγουριά για τη νίκη"

Ο Πέδρο Μαρτίνς
Ο Πέδρο Μαρτίνς PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε στη σιγουριά που έδειξε η ομάδα του στον τρόπο που έπαιξε για να φτάσει ξανά στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και επέστρεψε στις νίκες που ήταν και το ζητούμενο σύμφωνα με τον Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος σημείωσε πως η ομάδα του έπαιξε με σιγουριά.

Για τη νίκη του Ολυμπιακού και αν ήρθε επειδή έκανε τα βασικά:

"Παίξαμε με σιγουριά όπου κάναμε αυτό που έπρεπε, βάλαμε ένα γρήγορο γκολ κόντρα σε έναν αντίπαλο που έπαιξε έχοντας χαμηλά την άμυνα του. Κάναμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ αλλά αυτό δεν ήρθε νωρίς και όσο μένει το 1-0 δίνεις το δικαίωμα στον αντίπαλο να ελπίζει. Τελικά βάλαμε και δεύτερο γκολ προς το τέλος".

Για το μηδέν στην άμυνα:

"Καταρχήν μετά από τρία σερί ματς που δεν είχαμε κερδίσει, που δεν είναι κάτι συνηθισμένο για τον Ολυμπιακό ήταν σημαντικό για εμάς η νίκη. Είναι θετικό που δεν δεχτήκαμε γκολ, ήταν ένα παιχνίδι με καλή αμυντική τακτική λειτουργία, δεν μας δημιούργησε κανένα πρόβλημα ο αντίπαλος".

Για το αν θα παίξουν ξανά αρκετοί νέοι παίκτες με τον Παναιτωλικό:

"Είναι μια πιθανότητα τα παιδιά αυτά να έρθουν να βοηθήσουν. Έχουμε απουσίες, χάσαμε τον Βάτσλικ, είναι ο Σωκράτης εκτός, οπότε μπορεί να μας βοηθήσουν και πάλι τα νέα παιδιά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ