ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Έχουμε πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση"

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατά τη διάρκεια του Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός στο Έτιχαντ για το Champions League
Ο Πέδρο Μαρτίνς κατά τη διάρκεια του Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός στο Έτιχαντ για το Champions League EUROKINISSI SPORTS

Την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός έχει τα φόντα να πάρει το εισιτήριο για τους "16" του Champions League αν εμφανίσει στα προσεχή ματς την εικόνα που είχε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς (VIDEO).

Ο Ολυμπιακός γνώρισε δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας ήττα στο Champions League, αφού μετά το 0-2 από την Πόρτο στο Ντραγκάο ήρθε το 0-3 από την Σίτι στο Μάντσεστερ, παρόλα αυτά οι ερυθρόλευκοι ούτε τα βάφουν μαύρα ούτε πετούν λευκή πετσέτα.

Απόδειξη οι δηλώσεις που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα του Olympiacos TV, μετά τον αγώνα κόντρα στους πολίτες για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, με τον Πορτογάλο να εκτιμάει πως οι ερυθρόλευκοι έχουν πιθανότητες πρόκρισης στους "16" αν παρουσιάσουν και στα επόμενα τρία ματς την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου που είχαν στο Έτιχαντ.

"Στο δεύτερο ημίχρονο, πιο κοντά ήμασταν στο 1-1 παρά να βάλει ο αντίπαλος γκολ. Ήρθε όμως το 2-0 και κάπου εκεί τελείωσε το ματς.

Δεν έχω καμία αμφιβολία πως είχαμε την ικανότητα να εμφανίσουμε σε όλο το παιχνίδι αυτό που κάναμε στο δεύτερο μέρος. Εάν μεταφέρουμε και στα επόμενα ματς την εικόνα του δευτέρου μέρους έχουμε πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Πιστεύω πολύ στις ικανότητες της ομάδας. Δεν θα είναι εύκολο αλλά το πιστεύουμε ότι μπορούμε την πρόκριση", τόνισε χαρακτηριστικά, με την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Ολυμπιακού στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση να είναι στις 25 Νοεμβρίου όταν φιλοξενεί την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στο "Καραϊσκάκης" για την 4η αγωνιστική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ