ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Δείξαμε υπερβολικό σεβασμό στη Σίτι"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο Σίτι - Ολυμπιακός
Ο Πέδρο Μαρτίνς στο Σίτι - Ολυμπιακός EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε μετά την ήττα (3-0) του Ολυμπιακού από τη Μάντσεστερ Σίτι ότι η ομάδα του έδειξε υπερβολικό σεβασμό στον αντίπαλο, ενώ εξέφρασε τη στεναχώρια του για την εικόνα των "ερυθρόλευκων" στο πρώτο ημίχρονο.

Μετά την ήττα (3-0) από τη Μάντσεστερ Σίτι, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του σεβάστηκε τους Άγγλους περισσότερο από ό,τι έπρεπε και απάντησε:

"Ναι, στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε άσχημα. Ξεκινήσαμε φοβισμένοι, σεβαστήκαμε υπερβολικά τη Σίτι. Δεν κυνηγήσαμε μπαλιές στις ουδέτερες ζώνες. Κάναμε μόνο ένα φάουλ, στο τελευταίο λεπτό. Στο β' ημίχρεονο ήμασταν Ολυμπιακός. Βρήκαμε την ταυτότητά μας. Η επιθετικότητά μας έλειπε στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε, ήμασταν πιο κοντά στο 1-1 από το 2-0. Όταν έγινε το 2-0 όλα τελείωσαν. Στο β' ημίχρονο πιέσαμε, το ποσοστό κατοχής τα λέει όλα, το 46%".

Για το χαμένο πρώτο ημίχρονο για άλλη μια φορά:

"Το κάθε ματς έχει τη δική του εξήγηση. Σήμερα ήταν ο υπερβολικός σεβασμός στον αντίπαλο. Δεν ήμασταν ο εαυτός μας. Περιμέναμε τον αντίπαλο και του δώσαμε ευκαιρίες, παρότι δεν το συνηθίζουμε. Η διαφορά στα δύο ημίχρονα είχε να κάνει με το πνευματικό κομμάτι και όχι με το σωματικό".

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει αποτέλεσμα από τη Σίτι στο "Γ. Καραϊσκάκης":

"Μπορούμε να το κάνουμε αρκεί να δείξουμε το πρόσωπο του β' ημιχρόνου. Είμαι στεναχωρημένος για την εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο. Ναι, θα έχουμε προϋποθέσεις για καλύτερο αποτέλεσμα αν δείξουμε την εικόνα του δεύτερου 45λέπτου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ