ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Μαρτίνεζ: "Θέλω να μείνω στον Πιερικό"

Μαρτίνεζ: "Θέλω να μείνω στον Πιερικό"
μαρτινεζ

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεζ θέλει να παραμείνει στον Πιερικό και σημείωσε ότι η ομάδα μπορεί να κερδίσει την είσοδό της στα πλεϊ οφ.

Ο 31χρονος επιθετικός, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε επίσης στην διαιτησία την φετινή σεζόν, χαρακτηρίζοντας την απίστευτη. Aναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη:
Για το πρόσφατο παιχνίδι με τη Ηλιούπολη και τη διαιτησία: " Με την Ηλιούπολη δυστυχώς δεν καταφέραμε να μετουσιώσουμε σε γκολ τις 3-4 ευκαιρίες που είχαμε και μοιραία μείναμε στο 0-0. Το μόνο θετικό είναι πως οι αντίπαλοι δε μας δημιούργησαν ούτε μια ευκαιρία. Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, ανάλογο με άλλα παιχνίδια. Είναι όμως απίστευτο αυτό που συμβαίνει εδώ με τους διαιτητές. Μετά το τέλος σχεδόν κάθε αγώνα έχουμε δικαιολογημένα παράπονα για τη διαιτησία. Είναι απίστευτο...".

Ο εκ των πολυτιμότερων ποδοσφαιριστών του Πιερικού μίλησε και για το θέμα της παραμονής του στον Πιερικό: " Όσον αφορά στο νέο μου συμβόλαιο, δεν έχω υπογράψει ακόμη, όμως έχω μιλήσει με τους διοικούντες και δε νομίζω να υπάρχουν προβλήματα μιας και είναι κοινή μας επιθυμία να παραμείνω στον Πιερικό. Νιώθω πολύ όμορφα στον Πιερικό και στην Κατερίνη, και το ίδιο ισχύει για την οικογένειά μου".

Για την φετινή πορεία του Πιερικού: " Ελπίζω να καταφέρουμε να μπούμε στα play-offs. Αν συμβεί αυτό, θεωρώ ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να ανεβούμε στη Super League. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες της ομάδας, ειδικά στα δύσκολα παιχνίδια. Έξω παρουσιαζόμαστε καλύτεροι, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε και εντός έδρας για να διεκδικήσουμε την άνοδο" είπε ο Αργεντινός άσος που συμπλήρωσε: "Όλη η ομάδα προετοιμάζεται για τον αγώνα με τη Δόξα και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Τέλος, νομίζω ότι δεν πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας προκειμένου να υπάρχει ομοιογένεια. Ο Πιερικός έχει αξιόλογο υλικό και εύχομαι, αν παραμείνω, να είμαι μαζί με τους περισσότερους συμπαίκτες μου και τη νέα χρονιά".




TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ