ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Μαρτίνεθ για Ρονάλντο: "Δεν κοιτάζω την ηλικία, είναι σημαντική φιγούρα για την ομάδα"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγώνα με το Μαρόκο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγώνα με το Μαρόκο @ 2022 PETR DAVID JOSEK / AP IMAGES

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ρωτήθηκε για την κλήση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας για τα προκριματικά του Euro 2024, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό παίκτη, όπου η ηλικία του δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κλήθηκε στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας για την προκριματική φάση του Euro 2024 κι αυτή είναι η 20η συνολικά διαδοχική χρονιά που συμπεριλήφθηκε σ' αυτή.

Ο Πορτογάλος σταρ είχε χάσει τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα στα τελευταία παιχνίδια του Μουντιάλ 2022, όσο στον πάγκο βρισκόταν ο Φερνάντο Σάντος, κι όπως ήταν λογικό το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων στράφηκε στο πρόσωπό του.

Ο νέος προπονητής της Πορτογαλίας, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις, τονίζοντας πως η αξία του σταρ της Αλ Νασρ είναι πολύ μεγάλη για την ομάδα, αλλά και πως η ηλικία του δεν τον απασχολεί.

"Συνάντησα και τους 26 παίκτες που ήταν στη λίστα του Μουντιάλ του Κατάρ. Είναι σημαντικό να μιλήσω μαζί τους, να γνωρίζω την αφοσίωσή τους.

Ο Ρονάλντο είναι ένας πολύ αφοσιωμένος παίκτης. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει την εμπειρία του, είναι μια πολύ σημαντική φιγούρα για την ομάδα.

Δεν κοιτάζω την ηλικία, δίνω βάση σε άλλες πτυχές. Νομίζω ότι ο Κριστιάνο έχει την ευκαιρία να βοηθήσει την ομάδα και να μεταδώσει την εμπειρία της καριέρας του, κάτι που είναι σημαντικό για τους παίκτες που είναι εδώ.

Για να δείξουν ότι είναι ικανοί να νικήσουν, ότι είναι μία ανταγωνιστική ομάδα Ο Κριστιάνο είναι το ίδιο με τους άλλους παίκτες".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ