ΣΕΒΙΛΛΗ

Μαρσιάλ: "Το πιο σημαντικό για μένα είναι να παίζω στην Σεβίλλη"

Μαρσιάλ: "Το πιο σημαντικό για μένα είναι να παίζω στην Σεβίλλη"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Αντονί Μαρσιάλ δεν έκρυψε τη χαρά του για τη μετακίνησή του στην Σεβίλλη κατά τη παρουσίασή του από το σύλλογο της Ανδαλουσίας, ξεκαθαρίζοντας πως είναι έτοιμος να παίξει σε όποια θέση του ζητηθεί από τον προπονητή του.

Η παρουσία των Ρονάλντο, Σάντσο, Γκρίνγουντ, Ράσφορντ, Καβάνι και εσχάτως του Ελάνγκα, είχαν δημιουργήσει έναν απίστευτο συνωστισμό στην επιθετική γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό ώστε ο Αντονί Μαρσιάλ να ασφυκτιά.

Ουσιαστικά ο χρόνος συμμετοχής του εκμηδενίστηκε και από τη στιγμή που βγήκε εντελώς εκτός πλάνων του Ραλφ Ράνγκνικ δεν είχε άλλη επιλογή από το να αφήσει το Ολντ Τράφορντ, με τους μνηστήρες να είναι πολλοί.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι Τότεναμ και Νιούκαστλ ενδιαφέρθηκαν ενώ από το εξωτερικό υπήρχαν προτάσεις και από τις Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα, ωστόσο η πρόταση που τον κέρδισε αμέσως ήταν αυτή της Σεβίλλης, με το deal να ολοκληρώνεται πολύ γρήγορα και τον Γάλλο να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από τη στιγμή που ήταν η ομάδα που ήθελε περισσότερο από κάθε άλλη.

Το πόσο καλά αισθάνεται ήδη στην ομάδα της La Liga θέλησε μάλιστα να το καταδείξει και στην παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου την Τετάρτη (26/1), με τον 26χρονο να δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί όπου του ζητήσει ο Τζουλέν Λοπετέγκι, αρκεί να πατήσει χορτάρι, κάτι που του έλειψε εδώ και αρκετό καιρό.

"Έχω μιλήσει με το προπονητή αλλά το σημαντικότερο πράγμα για μένα είναι να παίζω. Δεν έχει σημασία που, θέλω να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου και να δώσω στον προπονητή αυτό που επιθυμεί από μένα.

Είμαι έτοιμος για να παίξω, έχω προπονηθεί σκληρά για να είμαι έτοιμος και αν το θέλει ο προπονητής, είμαι έτοιμος ακόμα και τώρα", δήλωσε ο Μαρτιάλ που θα συναγωνιστεί με τους Ράφα Μιρ και Γιουσέφ Εν-Νεσιρί για μία θέση στην κορυφή της επίθεσης, την ώρα που η Σεβίλλη έχει για το ρόλο των περιφερειακών φορ τους Έρικ Λαμέλα, Λούκας Οκάμπος και Πάπου Γκόμες.

Όσο για το τι ήταν αυτό που τον δελέασε για να επιλέξει τους Ανδαλουσιανούς, ήταν ξεκάθαρος: "Αυτό που με έπεισε να έρθω ήταν η επαφή που είχα με τον αθλητικό διευθυντή και τον προπονητή, έδειξαν πως με ήθελαν.

Ελπίζω να μπορέσω να προπονηθώ σύντομα με τους συμπαίκτες μου και να δουλέψω καλά μαζί τους για να παλέψουμε για τις διοργανώσεις στις οποίες είμαστε ακόμα μέσα".

Υπενθυμίζεται πως η Σεβίλλη πήγε στη χειμερινή διακοπή της La Liga ούσα τέσσερις πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ και με 16 ματς να απομένουν για το φινάλε, με τον Μαρσιάλ να ενδέχεται να κάνει το ντεμπούτο του την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Οσασούνα για την La Liga.

TAGS ΣΕΒΙΛΛΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ