ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρσέλο: "Μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να εκφράσω που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού"

Ο Μαρσέλο πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - Ατρόμητος
Ο Μαρσέλο πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - Ατρόμητος INTIME

Ο Μαρσέλο με ανάρτησή του είπε το δικό του "αντίο" στον Ολυμπιακό ευχαριστώντας τους ερυθρόλευκους για τη συνεργασία.

Το δικό του "αντίο" στον Ολυμπιακό είπε ο Μαρσέλο. Ο 34χρονος Βραζιλιάνος μπακ με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε τους ερυθρόλευκους ευχαριστώντας τους για τη συνεργασία.

Η συνεργασία των δύο πλευρών είχε ισχύ ως το καλοκαίρι του 2023 αλλά ολοκληρώθηκε πρόωρα, μετά τη σχετική συμφωνία τους για να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του: "Έχω ζήσει αξέχαστες στιγμές στην Ελλάδα, στις οποίες με υποδέχτηκαν θερμά σε ένα νέο σπίτι, όχι μόνο για μένα, αλλά και για την οικογένειά μου. Ο Πειραιάς και οι άνθρωποι του έχουν όλη μου την καρδιά και δεν θα είναι η τελευταία μου φορά σε αυτή την καταπληκτική χώρα. Μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να εκφράσω που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Παρόλο που η σύντομη διαμονή, η εμπειρία και οι φίλοι που έκανα εκεί θα μείνουν για πάντα σημαδευτές στη ζωή μου. Σήμερα αποχαιρετώ αλλά αφήνω τη στοργή και τον σεβασμό μου στον Πρόεδρο, στους συμπαίκτες μου, σε όλους τους εργαζόμενους και τους φιλάθλους του συλλόγου. Εύχομαι στον Ολυμπιακό ένα επιτυχημένο μέλλον! Ευχαριστώ, Ολυμπιακέ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΡΣΕΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ