LA LIGA

Μαρσέλο: Λέει "όχι" σε δύο προτάσεις από το MLS, πρώτη επιλογή του η Ισπανία

Ο Μαρσέλο κρατάει στα χέρια του το τρόπαιο του Champions League μετά τη νίκη της Ρεάλ στον τελικό επί της Λίβερπουλ | 28 Μαΐου 2022
Ο Μαρσέλο κρατάει στα χέρια του το τρόπαιο του Champions League μετά τη νίκη της Ρεάλ στον τελικό επί της Λίβερπουλ | 28 Μαΐου 2022 @2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Ο Μαρσέλο είναι από τους πλέον περιζήτητους παίκτες που φιγουράρουν στην ευρωπαϊκή αγορά μετά το διαζύγιό του με την Ρεάλ, με τον Βραζιλιάνο φουλ μπακ να ετοιμάζεται να απορρίψει πρότασεις από τις ΗΠΑ προτιμώντας να μείνει στην Ισπανία.

Το φετινό καλοκαίρι βρήκε τον Μαρσέλο να κλείνει έναν τεράστιο κύκλο διάρκειας 15 ετών με την Ρέαλ και δεν θα μπορούσε να το κάνει με καλύτερο τρόπο, με το τελευταίο παιχνίδι του με τα λευκά να είναι στον τελικό του Champions League απέναντι στην Λίβερπουλ (νίκη με 1-0 για την ομάδα του Αντσελότι με το χρυσό γκολ του Βινίσιους).

Ο αγώνας στο "Παρκ Ντε Πρενς" χάρισε στον Βραζιλιάνο το 5ο τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά και το 25ο συνολικά τρόπαιο στη θητεία του στους μερένγκες (ο παίκτης με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία του συλλόγου), με τον ίδιο να αποχωρεί θριαμβευτής από το "Μπερναμπέου" και να περιμένει πλέον προτάσεις για τη συνέχεια της καριέρας του.

Επιθυμία του είναι να υπογράψει σε κάποια ομάδα διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τον Μαρσέλο να έχει ήδη δύο προτάσεις από την Αμερική, από την Los Angeles FC που συμφώνησε με τον Γκάρεθ Μπέιλ και τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, αλλά να δείχνει στην παρούσα φάση απρόθυμος να αποδεχτεί κάποια εκ των δύο.

Το σημαντικότερο κίνητρο για αυτή τη στάση έχει να κάνει με την επιθυμία του να μην... ξενιτευτεί, με την Μίλαν να είναι επίσης μία ομάδα που έδειξε πριν λίγες ημέρες ενδιαφέρον για την απόκτησή του αλλά εκείνον να προτιμάει να μείνει στα γνώρισμα για αυτόν ισπανικά λημέρια.

Σύμφωνα μάλιστα με την "Mundo Deportivo" οι δύο ισπανικές ομάδες που έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους καταθέτοντας πρόταση για τον Μαρσέλο είναι η Ράγιο Βαγεκάνο και η Ρεάλ Βαγιαδολίδ (ιδιοκτησίας του συμπατριώτη το, Μαρσέλο, Ρονάλντο), με αμφότερες να προσφέρουν λιγότερα χρήματα σε σύγκριση με όσα απολάμβανε στον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας του με την Ρεάλ.

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ MLS ΜΑΡΣΕΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ