ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Μαρσέλο για ένταση με Γκρίλις: "Έχει ένα τρόπαιο, εγώ έχω τέσσερα"

Ο Μαρσέλο της Φλουμινένσε σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων 2023 στο "Κινγκ Αμπντουλάχ", Τζέντα | Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2023
Ο Μαρσέλο της Φλουμινένσε σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων 2023 στο "Κινγκ Αμπντουλάχ", Τζέντα | Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2023 © 2023/MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Μαρσέλο μίλησε για τον καυγά που είχε ο Τζακ Γκρίλις με συμπαίκτες του στη Φλουμινένσε, έπειτα από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Ο Μαρσέλο τοποθετήθηκε για την ένταση που είχαν οι συμπαίκτες του με τον Τζακ Γκρίλις έπειτα από τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Φλουμινένσε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

"Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Έχω τις σκέψεις μου, δεν θα πω αν είναι σωστό ή λάθος. Σε αυτήν τη διοργάνωση, έχει ένα τρόπαιο κι εγώ έχω τέσσερα. Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να κατακτήσεις τέσσερα τρόπαια. Όλοι κάνουν ό,τι θέλουν. Το παιχνίδι παίζεται στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μιλάω καλά ή άσχημα για όσους τα κάνουν αυτά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Νίκησες και πρέπει να το χαρείς", δήλωσε στο Cazé TV.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΡΣΕΛΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ