ΜΑΡΣΕΙΓ

Μαρσέιγ: Ο Ζιντάν έριξε πόρτα και στην ομάδα της γενέτειράς του

Ο Ζινεντίν Ζιντάν στον τελικό του US Cup ανάμεσα στην Ίντερ Μαϊάμι και τη Χιούστον Ντάιναμο
Ο Ζινεντίν Ζιντάν στον τελικό του US Cup ανάμεσα στην Ίντερ Μαϊάμι και τη Χιούστον Ντάιναμο © 2023 REBECCA BLACKWELL / AP IMAGES

Πρώτη επιλογή της Μαρσέιγ μετά την αποχώρηση του Μαρθελίνο από τον πάγκο ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά σύμφωνα με τη Mundo Deportivo ο Γάλλος τεχνικός απέρριψε την πρόταση, με τους Μασσαλούς να στρέφονται στον Τζενάρο Γκατούζο,

Ο Τζενάρο Γκατούζο αποτελεί και τυπικά από την Τετάρτη (27/9) τον νέο προπονητή της Μαρσέιγ, ύστερα από το τέλος της συνεργασίας με τον Μαρθελίνο λόγω της κακής εκκίνησης στη σεζόν.

Δημοσίευμα της Mundo Deportivo αναφέρει πως ο Ιταλός τεχνικός δεν ήταν η πρώτη επιλογή των Μασσαλών. Αντίθετα, ο άνθρωπος που πλησίασε πρώτα η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Γάλλος, που αποχώρησε από τη Ρεάλ το καλοκαίρι του 2021 κι έκτοτε βρίσκεται εκτός προπονητικής δράσης, δεν έχει βρει ακόμα την ομάδα που θα τον κάνει να επιστρέψει στους πάγκους.

Η απάντηση που έδωσε στους Μασσαλούς ήταν αρνητική, κλείνοντας την πόρτα ακόμα και στην ομάδα της γενέτειράς του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 51χρονος δεν πείστηκε από το πρότζεκτ της Μαρσέιγ.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ