ΜΑΡΣΕΙΓ

Μαρσέιγ: Ο Γκατούζο και τυπικά διάδοχος του Μαρθελίνο

Ο Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της Μίλαν
Ο Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της Μίλαν AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Τζενάρο Γκατούζο αποτελεί τον νέο προπονητή της Μαρσέιγ, ύστερα από το τέλος της συνεργασίας με τον Μαρθελίνο λόγω της κακής εκκίνησης στη σεζόν.

Η Μαρσέιγ βρίσκεται πλέον στον τρίτο προπονητή της στη σεζόν, αφού έπειτα από τον Μαρθελίνο που άρχισε τη χρονιά και τον Ζακ Αμπαρντοναντό που ανέλαβε υπηρεσιακός, ο Τζενάρο Γκατούζο ανέλαβε την Τετάρτη να διασώσει ό,τι είναι εφικτό σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο Ιταλός προπονητής ανακοινώθηκε από τον σύλλογο που τελεί υπό κρίση εδώ και εβδομάδες και αναλαμβάνει ύστερα από τη συντριβή με κάτω τα χέρια από την Παρί στο classique της Κυριακής.

"Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που αναλαμβάνω τη Μαρσέιγ. Έναν σύλλογο κι ένα γήπεδο, το Βελοντρόμ, στο οποίο είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ ως παίκτης, διάσημα στην Ευρώπη για το πάθος που βγάζει. Ανυπομονώ να δουλέψω με τη νέα ομάδα μου και να πάμε στις επόμενες προκλήσεις", δήλωσε ο 45χρονος τεχνικός που το καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στον Ολυμπιακό και τελικά θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ ως τεχνικός των Μασσαλών.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ