CONFERENCE LEAGUE

Μαρσέιγ - Φέγενορντ: Συμπλοκές οπαδών πριν το ματς και σύλληψη ενός Ολλανδού

Μαρσέιγ - Φέγενορντ: Συμπλοκές οπαδών πριν το ματς και σύλληψη ενός Ολλανδού
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ LA PROVENCE ΣΤΟ YOUTUBE

Η ρεβάνς της Μαρσέιγ με την Φέγενορντ για τα ημιτελικά του Conference League μυρίζει μπαρούτι, με οπαδούς των δύο ομάδων να συμπλέκονται μερικές ώρες πριν τη σέντρα στο Βελοντρόμ και τη γαλλική αστυνομία να προχωράει σε μία σύλληψη.

Το πρώτο ραντεβού μεταξύ της Φέγενορντ και της Μαρσέιγ για τα ημιτελικά του Conference League βρήκε τις δύο ομάδες να προσφέρουν χορταστικό θέαμα στο χορτάρι και το φινάλε να βρίσκει τους Ολλανδούς να επικρατούν με 3-1, ωστόσο πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, το ζευγάρι στιγματίστηκε από επεισόδια μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων πριν από την έναρξή του μας στο "Κάιπ".

Το άσχημο είναι πως ούτε στη ρεβάνς πρυτάνευσε η ηρεμία, με γαλλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως μερικές ώρες πριν τη σέντρα στο Βελοντρόμ (5/5) υπήρχαν συμπλοκές μεταξύ Γάλλων και Ολλανδών οπαδών στην Μασσαλία.

Συγκεκριμένα στο παλιό λιμάνι της πόλης του γαλλικού Νότου, με την "Provence" να αναφέρει επίσης πως ένα από τα λεωφορεία που είχαν ναυλωθεί ειδικά για τη μεταφορά των Ολλανδών φιλάθλων στα γήπεδα, υπέστη ελαφριές ζημιές.

Το θετικό της όλης ιστορίας είναι πως οι περισσότεροι οπαδοί της Φέγενορντ έφυγαν από το παλιό λιμάνι της Μασσαλίας, με τα επεισόδια (συμπλοκές και ρίψεις αντικειμένων) να σταματούν, με τα ρεπορτάζ να κάνουν επίσης λόγο για μία σύλληψη υποστηρικτή της Φέγενορντ.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΡΣΕΙΓ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ