SERIE A

Mαρότα: "Θέλουμε να κρατήσουμε τον Κασάνο"

Mαρότα: "Θέλουμε να κρατήσουμε τον Κασάνο"
Κασάνο-Σαμπντόρια

Την αποκάλυψη ότι μέσα στο προσεχές 15μερο θα πάει στη Μαδρίτη για να διαπραγματευτεί με τους διοικούντες τη Ρεάλ την κανονική μεταγραφή του Κασάνο, έκανε ο αθλητικός διευθυντής της Σαμπντόρια

"Είμαστε χαρούμενοι από την παρουσία του με τη μπλουτσερκιάτα φανέλα και επιθυμούμε να τον κρατήσουμε και για την επόμενη σεζόν", τόνισε ο παράγοντας της "Σαμπ" στον ραδιοφωνικό σταθμό "Kiss Kiss" και συνέχισε:

"Τελευταία ο Αντόνιο είπε ότι θέλει το ίδιο πράγμα. Μέσα στο προσεχές 15μερο θα πάμε στη Μαδρίτη για να συζητήσουμε αυτό το θέμα".


Ο 25χρονος Ιταλός φορ αγωνίζεται ως δανεικός τη φετινή σεζόν στη Σαμπντόρια από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την ομάδα της Serie A να έχει οψιόν αγοράς του παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι έναντι του ποσού των 5,5 εκ.λιρών, ωστόσο το "αγκάθι" για την επίτευξη συμφωνίας δεν είναι τα χρήματα που θα καταβληθούν προς τους Μαδριλένους αλλά η αμοιβή του Κασάνο.

Με βάση το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ, ο Κασάνο έχει ετήσιες αποδοχές 4,5 εκ.λίρες, ένα ποσό που αναμφίβολα η Σαμπντόρια δεν μπορεί να καλύψει, με τον ίδιο να δέχεται πάντως να βάλει "νερό στο κρασί του" έχοντας δηλώσει ότι είναι διατεθειμένος να δεχτεί κάποια μικρή μείωση.

Σε περίπτωση πάντως που παρατηρηθεί διαφορά στο οικονονομικό, τότε θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο πως ομάδες με μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια δεν θα διστάσουν να καταθέσουν πρόταση, με τις Μίλαν, Ίντερ και Νάπολι να είναι μεταξύ των υποψηφίων.






TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ