ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Να σταματήσει αυτός ο πόλεμος το συντομότερο δυνατό"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σαχτάρ
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σαχτάρ EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Σαχτάρ, ότι είναι σημαντικό που αυτή η όμορφη πρωτοβουλία ξεκινάει από την Ελλάδα, στέλνοντας το μήνυμα να σταματήσει άμεσα ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ δίνει μια σειρά από φιλικά προκειμένου να ευαισθητοποίησει τον κόσμο για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία λόγω της ρωσικής εισβολής στην ουκρανική επικράτεια και πρώτος σταθμός της ήταν η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός.

Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων, Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ότι ήταν πολύ σημαντικό που αυτή η πρωτοβουλία ξεκίνησε από την Ελλάδα, ενώ τόνισε ότι το μήνυμα που θέλουν να περάσουν από αυτή την αναμέτρηση είναι να σταματήσει ο πόλεμος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού: "Είχαμε την ευκαιρία να οργανώσουμε αυτό το φιλικό, παρότι κλείστηκε πολύ σύντομα. Είχαμε μόνο την Παρασκευή για να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Είναι πολύ σημαντικό ότι αυτή η πρωτοβουλία, μια σειρά από φιλικούς αγώνες, ξεκινάει από την Ελλάδα.

Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα να σταματήσει αυτός ο πόλεμος το συντομότερο δυνατόν. Να σταματήσουν να χάνονται καθημερινά αθώες ψυχές. Δεν μας ενδιαφέρουν οι πολιτικές. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να περάσουμε το μήνυμα να σταματήσει αυτός ο πόλεμος".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ