ΙΣΠΑΝΙΑ

Μαρέσκα: "Η Γιουβέντους με έμαθε να νικάω"

Μαρέσκα: "Η Γιουβέντους με έμαθε να νικάω"

Ο Έντσο Μαρέσκα "θυμήθηκε" μέσω Twitter τον απίστευτο τίτλο που κατέκτησε με τη Γιουβέντους πριν από ακριβώς 10 χρόνια. Δείτε τι έγραψε αλλά και την φωτογραφία που ανέβασε από τους τότε πανηγυρισμούς του.

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 10 χρόνια (5/5/02), η Γιουβέντους πανηγύρισε την κατάκτηση ίσως του πιο τρελού σκουντέτο στην ιστορία της Serie A, με τη "βέκια σινιόρα" να παίρνει "τη μπουκιά μέσα από το στόμα" της Ίντερ, που γνώρισε καταστροφική ήττα στο φινάλε από την αδιάφορη βαθμολογικά Λάτσιο (2-4 στο "Ολίμπικο").

Το γεγονός αυτό μνημονεύεται ακόμα από τους Ιταλούς ποδοσφαιρόφιλους αλλά αποτελεί και σημείο αναφοράς για αρκετούς παίκτες που έζησαν εκείνες τις στιγμές "από μέσα".

Ένας εξ αυτών είναι ο Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ποστάρισε στη σελίδα του στο Twitter:

"Στις 5 Μαΐου 2002 κατέκτησα τον πρώτο μου τίτλο... 10 χρόνια μετά. Ευχαριστώ στη Γιουβέντους που με έμαθε να νικάω".

Ο μέσος της Μάλαγα (αγωνίστηκε και στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού τη σεζόν 2009-2010) δεν περιορίστηκε όμως μόνο σε αυτό το ποστάρισμα καθώς λίγα λεπτά αργότερα ανέβασε και φωτογραφία από τα αποδυτήρια του "Φρίουλι" (η Γιουβέντους πήρε ο πρωτάθλημα νικώντας 2-0 την Ουντινέζε στο φινάλε), όπου απεικονίζεται να πανηγυρίζει μαζί με τον Λιλιάν Τουράμ.

"Μία φώτο μετά το παιχνίδι στα αποδυτήρια του Ούντινε... Πάνω στο τραπέζι με τον μεγάλο Τουράμ", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι ο Μαρέσκα αγωνίστηκε στους "μπιανκονέρι" από το 2000 μέχρι το 2004, έχοντας σε αυτό το διάστημα 37 συμμετοχές και 4 γκολ.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ