ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

MARCA: "Ο Αζάρ δεν θέλει να φύγει από τη Ρεάλ"

Ο Εντέν Αζάρ στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Μίλαν στο Champions League
Ο Εντέν Αζάρ στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Μίλαν στο Champions League © 2021 BERNAT ARMANGUE / AP IMAGES

Η MARCA διαψεύδει τα δημοσιεύματα από την Αγγλία που θέλουν τον Εντέν Αζάρ να έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από τη Ρεάλ και να επιστρέψει στην Premier League, αναφέροντας ότι ο Βέλγος θέλει να παραμείνει και να παλέψει στη Μαδρίτη.

Η Ρεάλ έχει ανοίξει την πόρτα στον Εντέν Αζάρ, ο οποίος τις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις της ομάδες στη La Liga και το Supercopa της είδε από τον πάγκο. Ο Βέλγος επιθετικός δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Κάρλο Αντσελότι και αυτό είναι γνωστό.

Ως εκ τούτου, οι "μερένγκες" έχουν βγάλει στην αγορά τον 31χρονο, καθώς η πώλησή του θα έκανε χώρο για το salary cap, δεδομένου ότι ο ισπανικός σύλλογος θα προσπαθήσει το προσεχές καλοκαίρι να αποκτήσει τους Κιλιάν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάλαντ.

Αν και δημοσιεύματα στην Αγγλία ανέφεραν πως ο Αζάρ αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Ρεάλ για να επιστρέψει στην Premier League, με την Τσέλσι να είναι ο επικρατέστερος προορισμός γι' αυτόν, η Marca διέψευσε το συγκεκριμένο σενάριο, τονίζοντας πως ο Βέλγος διεθνής δεν θέλει να φύγει από τη Μαδρίτη.

Αντίθετα, προτιμά να συνεχίσει στους Μαδριλένους μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2024 και στη συνέχεια να αξιολογήσει το ενδεχόμενο μίας πιθανής αποχώρησής του.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ