ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Λούκε: "Μέλος της φροντίδας του Μαραντόνα τού έδινε μπύρα και μαριχουάνα"

Ο Μαραντόνα με τον φίλο και γιατρό του, Λεοπόλδο Λούκε
Ο Μαραντόνα με τον φίλο και γιατρό του, Λεοπόλδο Λούκε MARADONA INSTAGRAM

Σε ηχητικό που είδε το φως της δημοσιότητας ο προσωπικός γιατρός του Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε, περιγράφει πώς μέλος της φροντίδας του Πίμπε Ντ' Όρο τού έδινε μπύρα και μαριχουάνα.

Εντύπωση προκάλεσαν οι συζητήσεις του προσωπικού γιατρού του Ντιέγκο Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε, με την ψυχολόγο, Αγουστίνα Κοσάκοβ και με στενό του συνεργάτη (δεν αποκαλύπτεται το όνομά του) λίγες ώρες πριν ο Αργεντίνος αφήσει την τελευταία του πνοή, το πρωί της 25ης Νοεμβρίου.

Ωστόσο, η αργεντίνικη εφημερίδα φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέα ηχητικά ντοκουμέντα. Εκεί εμφανίζεται ο Λούκε να αναφέρει σε έναν συνεργάτη του ότι μέλος της προσωπικής φροντίδας του Πίμπε Ντ' Όρο για να τον ξεφορτωθεί του έδινε μαριχουάνα και μπύρα, κάτι το οποίο τον διέλυε.

"Μου είπαν χθες ότι ο Τσάρλι κανόνισε να μπει μία γυναίκα το βράδυ και ώστε να ξεφορτωθεί τον Ντιέγκο, του έδωσε μπύρα και μαριχουάνα. Τον διέλυσε σε χίλια κομμάτια. Δεν μπορώ να αντέξω άλλο ότι ο Τσάρλι δίνει στον Ντιέγκο μαριχουάνα. Δεν ξέρω πώς να τον σταματήσω" εμφανίζεται να περιγράφει ο Λούκε.

Μάλιστα, το μέλος της φροντίδας του Μαραντόνα εξομολογείται ότι ο Ντιεγκίτο είχε την συνήθεια να καπνίζει κάθε μέρα, κάτι που ζητούσε από το προσωπικό ασφαλείας: "Έχει ήδη την συνήθεια ήδη να καπνίζει κάθε μέρα. Ζητάει από το προσωπικό ασφαλείας faso (στα αργεντίνικα η μαριχουάνα). Είπα στους ανθρώπους της ασφάλειας, όταν ζητάει faso, να του ανάβουν τσιγάρο".

Έτσι, χρειαζόταν μεγάλη προσοχή από τη ψυχολόγο του Αγουστίνα Κοσάκοβ, ώστε να μην καπνίζει: "Βρήκα ίχνη τριμμένης μαριχουάνας παντού και μυρωδιά το σπίτι. Ο τύπος φτιάχνεται και η ψυχίατρος του με τον υπεύθυνο ασφαλείας, για να μην σηκωθεί ο Ντιέγκο, δεν κοιμήθηκαν καθόλου. Εκείνοι δεν ήθελαν να κοιμηθούν μήπως υπάρξει πρόβλημα".

Photo credits: Maradona Instagram

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ