ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Γιατρός Μαραντόνα: "Θα πεθάνει ο χοντρός"

Ο Μαραντόνα με τον φίλο και γιατρό του, Λεοπόλδο Λούκε
Ο Μαραντόνα με τον φίλο και γιατρό του, Λεοπόλδο Λούκε MARADONA INSTAGRAM

Η Infobae δημοσίευσε το ηχητικό του γιατρού του Μαραντόνα με συνεργάτη του λίγο πριν ο Ντιέγκο αφήσει την τελευταία του πνοή. "Θα πεθάνει ο χοντρός", έλεγε χωρίς ίχνος συναισθημάτων ο Λεοπόλδο Λούκε.

Συγκολονίζουν τα μηνύματα που αντάλλαξαν ο προσωπικός γιατρός του Ντιέγκο Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε, τόσο με την ψυχολόγο, Αγουστίνα Κοσάκοβ, όσο και με στενό του συνεργάτη (δεν αποκαλύπτεται το όνομά του) λίγες ώρες πριν ο Αργεντινός αφήσει την τελευταία του πνοή.

Τα έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Infobae. Ο Λεοπόλδο Λούκε που οδηγούσε προς την οικεία του Πίμπε ντε Όρο ενημερωνόταν από την ψυγολόγο για την προσπάθεια των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή το πρωί της 25ης Νοεμβρίου.

Αυτό που συγκλονίζει είναι η απάντησή του σε μήνυμα που του στέλνει ο συνεργάτης του και στο οποίο υπάρχει η είδηση που έχει ήδη κυκλοφορήσει ότι "ο Ντιέγκο είναι νεκρός". Κάνει εντύπωση η απουσία συναισθημάτων του Λούκε καθώς λέει ξεκάθαρα ότι "θα πεθάνει ο χοντρός".

"Είμαι στην εθνική οδό, φαίνεται ότι είναι νεκρός. Φαίνεται ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή. Θα πεθάνει ο χοντρός. Πηγαίνω προς τα εκεί", ακούγεται να λέει.

Δεν μιλάμε για έναν οποιονδήποτε γιατρό, αλλά για τον προσωπικό του και στενό φίλο του εκλιπόντος.

Photo credits: Maradona Facebook

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ