ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαουρίσιο: "Ο Παναθηναϊκός δεν με άφησε να φύγω"

Ο Μαουρίσιο στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ για τη Super League Interwetten.
Ο Μαουρίσιο στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ EUROKINISSI

Ο Μαουρίσιο επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του SPORT24 για την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, αλλά εξήγησε πως οι πράσινοι δεν τον άφησαν να φύγει και δεν θα σταματήσει να εργάζεται σκληρά. Επίσης ανέφερε πως είναι θετικός στον κορονοϊό.

Ομάδα του Κατάρ και συγκεκριμένα η Αλ Αχλί κατέθεσε πρόταση στον Μαουρίσιο όπως διαβάσατε πρώτα στο SPORT24 σε ρεπορτάζ του Αντώνη Οικονομίδη, με τον Βραζιλιάνο να ενημερώνει σχετικά την Τρίτη (4/1() το πρωί τον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα τους Γιοβάνοβιτς και Βλάχο γνωστοποιώντας και τη δική του επιθυμία.

Ωστόσο, η απάντηση των πρασίνων ήταν αρνητική καθώς τόνισαν πως ήθελαν χρηματικό αντάλαγμα για να πουν το ναι. Ο Βραζιλιάνος με ανάρτησή του στο Instagram απευθύνθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Τρίτης και αναφέρθηκε στο όλο θέμα.

Ο 34χρονος μέσος ζήτησε κατανόηση για το αίτημά του, ενώ υπογράμμισε ότι δεν θα σταματήσει να προσπαθεί για την ομάδα από τη στιγμή που θα παραμείνει μέλος της. Παράλληλα ανέφερε πως είναι θετικός στον κορονοϊο και για αυτό το λόγο δεν θα είναι διαθέσιμος ενόψει Άρη.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα μηνύματα και την αγάπη μου. Ελπίζω να καταλαβαίνετε την επιθυμία μου για αλλαγή, ωστόσο, η ομάδα αποφάσισε να μην με αφήσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου, όπως πάντα. Είμαι επαγγελματίας. Περισσότερο από ποτέ χρειάζομαι την στήριξή σας. Είμαι επίσης θετικός στον κορονοϊό. Μόλις τα αποτελέσματα είναι αρνητικά θα επιστρέψω στην σκληρή δουλειά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ